Bridge of Freedom: Alternosfera & Okean Elzy.

PreviewImage

Pe 5 noiembrie Arena Chișinău va fi gazda serii de rock’n’roll – în coMplex va avea loc concertul legendelor scenei rock moldovenești «Alternosfera» și celei mai populare trupe rock din Ucraina “Okean Elzy”.

Concertul va avea loc sub motto-ul BRIDGE OF FREEDOM.

Doors Open - 17:00.

Alternosfera – este una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din România și Republica Moldova. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative. În 24 februarie 2023, la un an de la invazia Rusiei asupra Ucrainei, formația a lansat single-ul IMNURI DE RĂZBOI, al doilea material de pe viitorul album al trupei. Mesajul piesei este foarte direct: STOP INVASION. NO WAR. Turneul Național de promovare al acestui single a cuprins concerte în 16 orașe din România și s-a încheiat cu un show de proporții la Chișinău, pe Arena de Fotbal pe Plajă. Pe 5 noiembrie, Alternosfera va cânta hiturile și melodiile noi.

“Okean Elzy” – cea mai cunoscută trupă ucraineană, una dintre puținele asociate termenului sold out la concertele din Moldova. Trupa a evoluat cu succes la deschiderea complexului Chișinău Arena, adunând o sală plină. Dar atunci nu toți fanii au reușit să cumpere bilete. Muzicienii se află în turneu activ cu o misiune umanitară. Ei au primit o invitație personală din partea Președintei Republicii Moldova de a cânta din nou la Chișinău în 2023. Okean Elzy se întoarce în țara noastră pentru a cânta cele mai bune melodii pentru fani, ca parte a turneului HELP FOR UKRAINE. Programul va fi diferit de cel jucat în decembrie anul trecut.

Partener Media: Radio Roks Moldova


Vă prezentăm o inovație de la Suhih Production. La concertul ALTERNOSFERA & OKEAN ELZY: BRIDGE OF FREEDOM, aveți posibilitatea să rezervați zona lounge corporativ.


Această zonă este la preț de 2000 de lei per bilet care o puteti achizionat direct de la organizator.  O seară la concert va deveni mai comfortabilă cu locurile personale în zone moi și prezența unui bar propriu.


Lounge corporativ poate fi cumpărat de un singur client.


Pentru organizarea acestui spațiu, achiziția acestei zone, vă rugăm să contactați organizatorii evenimentului –info@suhihprod.com.

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+37322896499
400 - 1500 MDL