Moldova In Fashion Conference „Innovation For A Sustainable Future”

PreviewImage

Pe data de 19 noiembrie va avea loc Moldova In Fashion Conference 2022

Într-o lume în care conversația despre modă continuă să fie centrată pe trenduri și must-haves, grija față de mediu și practicile sustenabilității în fashion își fac, mai conturat, loc în discurs. Moda durabilă este un obiectiv la nivel mondial, iar consumatorii încep să fie din ce în ce mai atenți la ceea ce poartă.

Moldova In Fashion Conference este un eveniment de referință care va aduna, în același loc, antreprenori locali și experți internaționali în domeniul modei, pentru un viitor al inovației, incluziunii, sustenabilității și colaborării.

Conferința Moldova In Fashion este atât un spațiu educativ cât și o platformă de comunicare și schimb de experiență, care va combina expertiza mentorilor internaționali cu istoriile de succes ale antreprenorilor locali, într-o discuție despre tendințe, concepte inovatoare, tehnologii emergente și soluții de afaceri ”out of the box”, în acest an pe subiectul „Inovare în modă pentru un viitor sustenabil”.


Cum vor face față antreprenorii din Moldova noilor oportunități, dar și provocări? Care sunt noile modele de business bazate pe inovație, circularitate, pentru reducerea deșeurilor,reciclare și reutilizare a produselor? Și care sunt cele mai inovative tendințe în industrie?


Conferința structurată pe 2 paneluri de dezbatere îşi propune să ofere răspunsuri la întrebările din prim-planul agendei profesioniștilor din domeniu: eficientizarea proceselor, digitalizarea și schimbările din fashion retail, modele eficiente de business, ecommerce, moda durabilă și direcții de internaționalizare a afacerilor din fashion.


Acest eveniment este realizat de ZIPHOUSE și APIUS, cu suportul proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia, și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA).

Chișinău, str. Studenților, 9/19
250 Lei
+37322896499