Modular THE VISION

PreviewImage

Să vezi și să crezi. Să auzi și să trăiești. This is Modular THE VISION.

Vizualul și muzica ne ajută să călătorim în alte realități, prin intermediul inovației tehnologice, inspirației și dragostei de a crea.


Pe 16.12.22 te invităm la Hala BR Films de la Moldova Film – o locație dincolo de monoton și gri, locul unde arta vizuală imersivă se împletește cu arta muzicii deep, minimal și tech. E teritoriul unde cultura noastră întâlnește cultura underground din Marea Britanie și România, iar creatorii mondiali de sunet și magicienii visuali locali se contopesc întro sinergie feerică.

La Modular THE VISION explorăm lumea întreagă și apreciem arta prin iubire, fără a judeca. Experiența imersivă ne stimulează simțurile. Vizualul artistic excită simțul auditiv, și invers, sunetul expresiv stârnește simțul vizual, totul merge mână-n mână. Modular THE VISION este o interdependență.


Datorită unicornilor locali a lumii vizuale vei avea ocazia să atingi cu privirea creaturi mistice, pe care le puteai vedea anterior doar în vise și fantezii. 


O parte indispensabilă pentru a trăi experiență imersivă este să te lași copleșit de sunetul zidit de maeștrii underground. 

 

East End Dubs (Marea Britanie)

A personificat sunetul house underground, muzica sa suportând un impact profund al mediului urban, care îmbină retrogradări subtile ale unor rave-uri cu tentă acidulată al groove-ului UK Garage.

 

Michael James (Marea Britanie)

Creează un sunet care combină propria sa interpretare asupra house, minimal și dub techno, rezultând în apariții la Fabric (Londra), S.A.S.H (Sydney) și DC-10 (Ibiza), ca să nu mai vorbim de rezidența lui la The Zoo Project.

 

Nu Zau (România)

Unul dintre cei mai importanți producători și DJ de pe scena electronică din România în ultimii ani. Muzica sa este inspirată de nume deja bine consacrate, precum Ricardo Villalobos, Rhadoo, Thomas Melchior și mulți alții.

 

Perky Wires (Moldova-Spania)

Cucerește publicul cu Minimal House și stabilește noi sub-stiluri de muzică Deep Tech, prin integrarea simbolurilor House-ului modern. Artiștii au intrat în Top 10 cei mai bine vândute nume de pe scena minimal și deep tech în 2021/22 pe Beatport.

 

SOL_ (Moldova)

Un live duo reprezentat de doi producători moldoveni de muzica electronică, Andrey Djakonda & Minube. Băieții fac echipă pentru a oferi o performanță live minimalistă remarcabilă, care emoționează cu siguranță orice iubitor de muzică underground.


VZOROV (Moldova)

Pionerul meselor de DJ din lumea nocturnă a Chișinăului, care s-a manifestat ca un expert în lumea muzicii electronice. Host-ul celor mai fabuloase evenimente underground. 

Producător și DJ, Vzorov va condimenta evenimementul cu house-vibe autentic.


Bilete:

  • 27.10 – 11.11, 23:59 - Early Bird 200 MDL
  • 12.11 – 16.12, 15:00 - Modular THE VISION 300 MDL
  • 16.12 At the door 400 MDL
  • Afterparty After 3AM 200 MDL

Fii gata de decolare spre zona explorării simțurilor și ne vedem pe 16 decembrie în Chișinău, la Hala BR Films din Moldova Film. Modular THE VISION.


See you soon.

Eveniment 18+ susținut de Orange Systems, USAID, Sweden, TBX Premiere și BR Media Group.

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.
Chișinău, șos. Hâncești, 61
+37322896499
400 Lei