Concertul "O seara cu HOLOGRAF"

PreviewImage

BisConcert prezintă “O seară cu HOLOGRAF”

Duminică, 23 octombrie, ora 19:00 la Palatul Național "Nicolae Sulac" renumita și îndrăgita trupă Holograf, va da un concert de excepție.

Una dintre cele mai de success trupe de muzică rock revine la Chișinău! Fiecare album devine un adevărat hit! Printre cele mai cunoscute piese realizate de Holograf sunt „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi” și altele! Nu rata o seară incendiară alături de cea mai electrizantă formație!

Organizator: Bisconcert

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha Event SRL activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment este compania Bisconcert, aceasta își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+37322896499
250 - 800 Lei