Science School

PreviewImage

Vrei să îi oferi copilului tău cele mai vii amintiri din copilărie? Astfel încât i-ar da pielea de găină? Aranjați pentru el o vacanță adevărată sau mai bine aduceți-l la JCC "KEDEM" pentru cel mai științific și distractiv spectacol până pe 1 iunie - Școala de Științe!

Sunt două ore de distracție reală doar pentru copii. Aici puteți alerga și vă strângeți, puteți vedea adevărate minuni științifice și chiar vă puteți face o sabie din bile și vă puteți transforma într-un erou de basm.


Programul este foarte intens:
- Jocuri și dansuri. Vom juca tunelul, tragere de război și vom îngheța în „grijile mării o dată”, vom dansa la „ajutor”, „Adam ve Shamayim” și multe altele. Jocurile și dansurile se alternează între ele.

- Spectacol chimic timp de 30-40 de minute. Copiii vor putea urmări spectacole cu gheață uscată și azot și, împreună cu animatorii, vor afla ce se întâmplă dacă o banană, trandafir și apă sunt înghețate.

- Bile și pictura feței. Copiii vor fi învățați cum să facă sabii din bile, iar artiștii vor ajuta să aleagă cel mai neobișnuit desen și să se transforme într-un miracol luminos și colorat timp de câteva ore.


Invităm pe toată lumea la ora 11:30.
Oferă-i copilului tău o zi pe care nu o vor uita niciodată!

Chișinău, str. Eugen Doga, 5
200 Lei
+37376095999