РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Traininguri
toată perioada
slide
Iulie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
de la 1750 lei
Premiere
Disney a decis să ofere acces spre vizionarea filmului "Mulan"

Seriale
”Ratched” - un nou serial plin de suspans marca Netflix

Who is who
Actori care au decis să părăsească serialele care i-au făcut faimoși

Videoclipuri
Ava Max revine cu o piesă nouă - ”Who's Laughing Now”

Ce se întâmplă
8 thrillere psihologice care se joacă cu mintea ta

Învățăm școlarii să scrie texte interesante
29 iunie

Lecțiile de literatură din programul școlar de cele mai multe ori îi dezgustă pe elevi de la a mai scrie texte sau expune gânduri. Asta pentru că în loc să-și exprime propriile gânduri, ei sunt impuși să scrie ce a avut în vedere autorul și ce atitudine față de operă are profesorul. Nu ni se pare asta corect.

La cursul pe care îl propunem îi vom învăța pe elevi să scrie scurt, clar și cu argumente interesante texte despre temele care le sunt pe plac. Această abilitate le va fi utilă în activitatea școlară, dar și cea universitară sau la viitorul job. Iar postări intrigante pe paginile de socializare va putea scrie deja de pe acum.

La curs copiii vor învăța:
- Să formuleze gândurile sofisticate într-un mod clar și limbaj simplu
- Să înțeleagă care urmează să fie mesajul textului și să nu se abată de la acesta
- Să scrie cu plăcere despre acele teme care îi interesează

Drept rezultat:
Copiii vor învăța să scrie texte de calitate. Își vor expune gândurile clar. Textul va fi lipsit de „apă”, iar structura acestuia va fi clară. Argumentele vor fi expuse logic, se va depista ușor legătura cauză-efect, va fi clară ideea principală. Astfel de texte sunt interesante pentru cititor: vor fi apreciate cu like-uri pe rețele de socializare și note bune la școală.

Cum desfășurăm instruirea online:
 Impresia comunicării în timp real Cursul practic online se desfășoară în timp real. Copilul îl vede și îl aude pe trainer, îi vede prezentarea și îi adresează întrebări imedia ce apar acestea. Limităm numărul de participanți până la 12 – așa, încât fiecare copil să poată fi auzit și ascultat.

Practică, nu „webinar”
De multe ori webinarele și lecțiile video înregistrate se dovedesc a fi inutile. Mai ales dacă e vorba de copii. Asta pentru că deseori copiii le ascultă „pe fundal”, concentrându-se, de fapt, la altceva. Este imposibil de antrenat o abilitate, pornind pe unul din gadgeturi „un cap vociferând”. E nevoie de practică. 80% din cursul propus constă din exerciții practice.

Monitorizarea progresului și a procesului de lucru
Trainerul urmărește câmpul de lucru al fiecărui copil în timp real. Îl corectează imediat în caz de necesitate. Nu permitem deconectarea camerei sau a sunetului, astfel fiecare copil este implicat la maxim. Nimeni nu va reuși „să stea într-un colțișor” neauzit.

 Dotare tehnică la nivel
Ne-am asigurat cu o conexiune de internet de calitate, dispunem de sunet și imagine bune. Desfășurăm cursurile în sala special amenajată – nici un fel de umbre pe fundalul mobilierului sovietic sau sunete de linguri mestecând în ceaun.

Vârsta copiilor: 12-16 ani
Detalii și înregistrare pe pagina
Vrei să ne întrebi ceva? Sună/scrie

Data și timpul:
NaN undefined - NaN undefined
Locul:ONLINE
Bilete:1750 Lei
Premiere
Disney a decis să ofere acces spre vizionarea filmului "Mulan"

Seriale
”Ratched” - un nou serial plin de suspans marca Netflix

Who is who
Actori care au decis să părăsească serialele care i-au făcut faimoși