Negocieri cu rezultat pentru elevi

PreviewImage

Putem cunoaște multe lucruri  și putem fi capabili să le facem pe multe, dar dacă nu știm să negociem cu alții, atunci șansele la succes descresc considerabil. Paradoxal este faptul că, de fapt, nu știm să facem ceea ce facem în fiecare zi.

Zilnic suntem nevoiți să comunicăm cu oamenii, să găsim compromisuri cu aceștia. Dar sunt extrem de puțini cei care o fac cu adevărat eficient. Majoritatea fie se lasă conduși de o altă poziție fără să încerce măcar să și-o exprime pe a sa, fie intră în conflict, se ceartă și strică relația definitiv. 

Timp de o săptămână de maraton de negocieri adolescenții vor învăța să-și atingă scopurile fără să recurgă la agresiune sau manipulare, să țină piept influenței altora, să găsească soluții comune fără să facă rău relației. 

La curs adolescentul va învăța:
- Control – să gestioneze mersul negocierilor
- Încredere – să conducă, nu să fie condus
- Putere – să știe care font punctele forte și cum le poate folosi
- Influență – să influențeze oponentul fără să ajungă la conflict

Cum desfășurăm instruirea online:

- Impresia comunicării în timp real
Cursul practic online se desfășoară în timp real. Copilul îl vede și îl aude pe trainer, îi vede prezentarea și îi adresează întrebări imedia ce apar acestea. Limităm numărul de participanți până la 12 – așa, încât fiecare copil să poată fi auzit și ascultat. 

- Practică, nu „webinar”
De multe ori webinarele și lecțiile video înregistrate se dovedesc a fi inutile. Mai ales dacă e vorba de copii. Asta pentru că deseori copiii le ascultă „pe fundal”, concentrându-se, de fapt, la altceva. Este imposibil de antrenat o abilitate, pornind pe unul din gadgeturi „un cap vociferând”. E nevoie de practică. 80% din cursul propus constă din exerciții practice. 

- Monitorizarea progresului și a procesului de lucru
Trainerul urmărește câmpul de lucru al fiecărui copil în timp real. Îl corectează imediat în caz de necesitate. Nu permitem deconectarea camerei sau a sunetului, astfel fiecare copil este implicat la maxim. Nimeni nu va reuși „să stea într-un colțișor” neauzit. 

- Dotare tehnică la nivel
Ne-am asigurat cu o conexiune de internet de calitate, dispunem de sunet și imagine bune. Desfășurăm cursurile în sala special amenajată – nici un fel de umbre pe fundalul mobilierului sovietic sau sunete de linguri mestecând în ceaun. 

Vârsta 12-16 ani
Detalii și înregistrare pe pagina
Vrei să ne întrebi ceva? Sună/scrie

Chișinău, ,
-
1750 Lei
+37379400756 | +37376095999