Create a Business Model

PreviewImage

Ai o idee de afaceri pe care intenționezi să o lansezi și ești sigur că lumea are nevoie de serviciul sau produsul tau? În cadrul workshop-lui Business Model, vei asimila și aplica alternativa la plane de afacere anevoiase; vei manevra cu elemente cheie, care te ajută să fii flexibil si să vii cu idei noi de inovare și diferențiere a viitoarei afaceri. Model care optimizează abordarea businessului sub forma unui set cheie de întrebări legate de afacere la care vei raspunde.

Modulul Create a Business Model face parte din Programul Startup Academy Moldova ce are o durată de 1 lună (11 februarie – 12 martie 2020), pe parcursul căreia participanții acumulează cunoștințe și se familiarizează cu toate instrumentele necesare pentru a parcurge cu succes etapele conceperii, dezvoltării, lansării și scalării unui startup profitabil.

Trainerul acestui modul este Artur Gurau, Președintele Digital Communication Network.

Fiind promotorulul celor mai actuale trenduri, Artur urmărește și intuiește care sunt tendințele care va schimba lumea în care trăim. Fondează startup-uri, aleargă la maratoane și adună oameni buni în jurul ideilor și proiectelor sale. Organizează Rockit Conference din 2014, Co-fondator al Academia Rockit din 2016 și multe alte inițiative cu impact inovator.

Printre ceilalți traineri ai programului se numără traineri selecți și cunoscuți precum: Ana Chirita, Coordonatorul Proiectului Tekwill, Traian Chivriga, fondatorul companiei de consultanță pentru startup-uri, XY Partners, Eşanu Nicolae, Co-fondatorul IT Works, Lisa Gutu, Business Development Manager în cadrul companiei Salt Edge Moldova și Roman Gluck, Public Speaking Mentor.

Accesează biletul aici: http://bit.ly/3186tOM

Inițiativa este realizată cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Chișinău, str. Studenților, 9/11
500 Lei
+37378498834