Workshop on VJ/ Video Art

PreviewImage

Atelier de Artă Video - Introducere în VJ Software Resolume cu Elke Radtke [DE] 19 – 21 noiembrie. Criteriile de aplicare sunt mai jos.

Timp de 3 zile, în cadrul unui atelier susţinut de Elke Radke, participanţii vor face cunoştinţă cu VJ Software Resolume – un program specific prin care putem crea instalaţii video interactive, video-mapping-uri sau VJ pentru muzică. 

Participanţii sunt rugaţi să-şi aducă laptopul cu software-ul Resolume descărcat (versiunea “test” e disponibilă gratuit la acest link: https://resolume.com/), şi după posibilitate un aparat video (USB Camera).

Elke Radke, cu numele de artist Juladi, este o artistă din Germania care activează de 15 ani în domeniul artei video, lucrările ei fiind prezentate în peste 30 de ţări. A obţinut câteva premii în această direcţie, remarcându-se pe locul I în cadrul competiţiei de la Mapping Festival VJ din Geneva, 2013 . De asemenea Elke Radke a activat în calitate de lector de arta video la Universitatea de Arte San Carlos din Mexico. 

Atelierul este destinat tinerilor artişti şi designeri din Republica Moldova şi Transnistria. În cazul participanţilor din regiunea transnistreană, organizatorii pot acoperi după caz cheltuielile de drum şi cazare pe durata desfăşurării atelierului. 

Atelierul va fi în limba engleză.

Program:

- 19 - 20.11  (15:00 - 18:00 )
- 21.11  (17:00 - 20:00 )

Participarea e gratuită, însă locurile sunt limitate. 

Termenul limită de aplicare e 10 noiembrie la acest link.

Atelier este organizat de Centrul Cultural German AKZENTE în cadrul proiectului EMEC 2019 şi este susţinut financiar de către Swiss Cooperation in Moldova şi Goethe-Institut Bucuresti

Partenerii atelierului: Artcor, Publicis Moldova.

Chișinău, str. 31 August 1989, 137
-
+37322237660