NON Trainig despre vînzări

PreviewImage

Cine sunteți? Un vânzător care influențează vânzările? Sau un casier care numără banii? Acest master-class este pentru primii. 

Este un mit că toată lumea știe să vândă. Orice vânzător care a primit bani de la clientul său, socoate că a vândut. În realitate clientul doar a cumpărat ceea de ce a avut nevoie. Și s-a adresat către cel care i-a oferit produsul.

Sarcina vânzătorului nu constă doar în a scana la casă produsul, mai e nevoie și ca acel client care a instrat doar să întrebe prețul să se transforme într-un client fidel și mulțumit.

Noi vom explica diferența dintre casier și vânzător. Și vom spune ce trebuie să facă un vânzător ca să influențeze vânzările.

Ce va fi în program?
- Prin ce diferențiază o vânzare de o simplă achitare a produsului de către client?
- În ce constă profesionalismul unui vânzător?
- Cum dezvoltați încrederea în forțele proprii și influențați clienții?

Pentru cine este master-classul?
- Vânzători. Toți cei care lucrează în vânzări și se vede în acest domeniu și mai departe. Pentru cei care vor să facă bani, influențând și convingând clienții.
- Proprietari și conducători. Cei care au vânzători în calitate de subalterni. Cei care au drept scop să-i inspire pe cei din echipa sa ca aceștia să facă rezultate și mai bune.

Autorul master-classului:
Nisenboim Olga, PhD. Cel mai solicitat business-trainer din Moldova. Coordonatorul programelor School of Business Communications. Proprietarul agenției de recruting SBC-HR. Facilitator certificat în tehnologia Pinpoint Facilitation™ (UK).

Detalii și formularul de înregistrare vedeți pe pagina.

Chișinău, str. Mitropolit Petru Movila, 23/7
+37379409496