Teaching Presentations. Intensiv de predare a prezentărilor + Slide Bank

PreviewImage

Pe data de 11-12-13 iunie, 10:00-13:00 va avea loc "Teaching Presentations. Intensiv de predare a prezentărilor + Slide Bank".

Atelier de prezentare live. Bancă de diapozitive gata pregătită pentru sarcini de lucru

BANCA DE DIAPOZITIVE
Prima comoară a cursului este banca de diapozitiveVă veți primi 500 de scenarii de diapozitive pentru lucru. Acestea sunt diapozitive "pe jumătate terminate" pentru viitoarele slide-uri, pe care le puteți adapta cu ușurință la diferite sarcini și stil corporativ.

Toate diapozitivele sunt împărțite în blocuri pentru sarcini specifice: cum să formezi o definiție, cum să lucrezi cu un număr diferit de teze, cum să împarți un text solid în blocuri semantice, cum să vizualizezi o comparație, un algoritm, o organigramă etc.

PREZENTARE INTENSIVĂ
Cea de-a doua comoară a cursului este intensivul propriu-zis.

În timpul intensivului vom înțelege cum să atragem și să menținem atenția. Vom vorbi despre legile vizualizării, care ajută chiar și lucrurile complexe să fie transmise cu imagini și cuvinte simple. Vom lucra la îndemânarea de a dezvolta prezentări live.

80% din intensiv este practică.

Concluzie:

  1. Știi cum să transferi informații complexe pe slide-uri
  2. Poți să o iei și să o faci singur
  3. Faci prezentări mai rapide și mai cool cu o bancă de diapozitive.

PROGRAM INTENSIV

  • ALGORITMI.
    Secvență, cronologie, proces, algoritm pas cu pas - învață cum să alegi storyboard-ul potrivit, să proiectezi un slide într-un mod interesant și să stabilești o tranziție lină a etapelor
  • FOTOGRAFII.
    Învățați o duzină de moduri diferite de a insera fotografii. Gata cu pătrățelele suspendate în aer. Vă vom spune de unde să obțineți fotografii de bună calitate și cum să le integrați în stilul prezentării dvs.
  • TEXT
    O masă mare de text solid nu este o prezentare. Nici măcar bullet points nu sunt o prezentare. Vă vom arăta cum să împărțiți informația în blocuri logice și cum să evidențiați ceea ce este cel mai important.
  • HĂRȚI
    Vom discuta unde puteți descărca hărți editabile ale țărilor și ale unor regiuni specifice. Vom învăța cum să evidențiem zonele de pe hartă, să punem accente vizuale și să facem comentarii clare.
  • COMPARAȚII
    Vă vom spune cum să comparați mai multe obiecte în funcție de diferite criterii în prezentarea dumneavoastră. Vom explica, de asemenea, cum să subliniem diferențele sau, dimpotrivă, asemănările.
  • NAVIGAȚIE
    Să învățăm cum să navigăm prin secțiuni dacă prezentarea dumneavoastră este mare sau este formată din mai multe secțiuni. Dacă aveți o bară de navigare convenabilă, chiar și o cantitate mare de informații nu mai este atât de intimidantă pentru public.
  • INTERACTIV.
    Vom examina separat tehnicile care vor adăuga interactivitate și efect wow la prezentarea dumneavoastră. Cronometre, videoclipuri, obiecte 3D, diagrame, gif-uri. Cu un astfel de arsenal, atenția publicului va fi a ta până în ultimul minut al prezentării

AUTORII CURSULUI

KATYA ȘI IGOR NISENBOIM
Katya și Igor sunt implicați profesional în dezvoltarea de prezentări. De 7 ani, ei învață persoane care nu sunt designeri cum să facă prezentări. Ei conduc Școala de Comunicare în Afaceri (Moldova), dezvoltă prezentări de instruire pentru formatori în afaceri și proiectează baze de cunoștințe corporative pentru companii. Ei acordă o atenție deosebită vizualizării semnificațiilor și știu cum să mențină atenția cu ajutorul diapozitivelor. Sunt coautori ai cărții "SlideHacks" împreună cu Igor Mann.

  • PESTE 5.000 DE PARTICIPANȚI
  • au participat la cursuri de prezentări live. Mulți alții în format online
  • 1.000 DE PREZENTĂRI
  • Dezvoltare personalizată la cheie: de la idee și structură la design și texte
  • 1 CARTE SLIDEHACK
Cumpără bilet
Chișinău, str. Mitropolitul Petru Movilă, 23/7
11 Iunie - 10:00
5370 MDL
+373 228 96 499
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
STANDARD
11 Iunie 2024Marţi, 10:00
5370 lei
0
0l.