Excel и Google Sheets для бизнеса. Практикум по работе в Excel

PreviewImage

Pe data de 25, 26 și 27 iunie, ora 10:00 - 13:30. va avea loc "Excel și Google Sheets pentru afaceri Workshop în Excel"

CUI ÎI ESTE IMPORTANT SĂ UTILIZEZE CORECT EXCEL:

TOP MANAGERI 
Excel este instrumentul dvs. de lucru pentru a lua decizii de management, pentru a calcula indicatori financiari cheie, pentru a verifica rapoartele angajaților, pentru a găsi informația necesară în rapoarte voluminoase.

ECONOMIȘTI 
Voi pregătiți rapoarte, efectuați studii de piață și vizualizați rezultatele. Excel analizează toate aspectele performanței financiare și calculează marjele și costurile, ținând cont de ratele dobânzilor și de inflație. 

CONTABILITATE
Voi lucrați cu sistemele de contabilitate și automatizați operațiunile de rutină. Cu Excel, efectuați analize profunde ale situațiilor financiare, luând în considerare diverse variabile. Iar atunci când este combinat cu 1C, Excel pare și mai puternic.

MANAGERI ÎN VÂNZĂRI
O bază de clienți cu toate datele de contact și istoricul achizițiilor este extrem de utilă în format xls/xlsx. Monitorizați dinamica vânzărilor în Excel, analizați datele și faceți previziuni.

În cadrul workshop-ului, vom învăța diferite modalități de utilizare a tabelelor și de automatizare a operațiunilor cu date voluminoase. Fiecare primește ceea pentru ce a venit.

CA URMARE A WORKSHOP-ULUI:

  • Veți învăța cum să efectuați calcule complexe rapid și ușor 
  • Veți înțelege cum să formați tabele de sinteză care pot fi folosite pentru a găsi rapid informația de care aveți nevoie
  • Veți învăța cum să vizualizați datele în grafice, diagrame și tabele
  • Nu vă veți mai îneca în cantități mari de date, configurând căutarea, sortarea și filtrul 
  • Veți învăța cum să realizați template-uri convenabile pentru compania dumneavoastră: rezumate zilnice, liste de prices, fișe,
  •  Veți putea structura datele de import, transformând orice informație într-un formular ușor de utilizat

Cursul “Excel & Google Sheets” se desfășoară în format de workshop online. Workshop online ≠ webinar sau video înregistrat. Participanții efectuează toate sarcinile practice în timpul cursului și primesc feedback din partea formatorului. Ca urmare, ei părăsesc cursul nu doar cu cunoștințe teoretice, ci și cu o abilitate practică.

Cumpără bilet
Chișinău, str. Mitropolitul Petru Movilă, 23/7
25 Iunie - 10:00
4630 MDL
+373 22 896 499
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
STANDARD
25 Iunie 2024Marţi, 10:00
4630 lei
0
0l.