Workshop de Anna Vilenskaya "Cum să distingi după ureche muzica: Baroc, Clasicism, Romantism și Art Nouveau".

PreviewImage

 Pe 9 decembrie, între orele 11:00 și 12:30, va avea loc o prelegere suplimentară de dimineață, susținută de Anna Vilenskaya "Cum să distingi după ureche muzica: Baroc, Clasicism, Romantism și Art Nouveau".

Prieteni, toate cele 150 de locuri pentru prelegerea "Cum să înțelegem muzica clasică" sunt deja ocupate. Dar există o veste bună: Anna Vilenskaya a acceptat să organizeze un alt eveniment în timpul vizitei sale la Chișinău. Pe 9 decembrie, dimineața. În biroul confortabil al SBC. Într-un grup restrâns. În format de workshop. Mai jos găsiți informații despre prelegerea suplimentară de dimineață. Welcome!

DESPRE CE? 
Pentru a înțelege muzica unei perioade, trebuie să înțelegem aproximativ ce set de acorduri și instrumente compozitorul a folosit compozitorul, care a fost atitudinea sa față de tonalitate și care a fost scopul său - a vrut să creeze o dramă, o mantră, un basm sau un divertisment? Este ușor să înțelegem aceste lucruri, și asta vom încerca să facem în cadrul atelierului. De asemenea, vom parcurge istoria muzicii pentru a înțelege cum au apărut aceste instrumente muzicale și noile forme și cine a schimbat epocile.

CUM?
Acesta va fi un workshop. Lectorul nostru va cânta la un instrument și ne va arăta ce acorduri au fost folosite de diferiți compozitori, ce tendințe muzicale sunt caracteristice diferitelor genuri muzicale. Și apoi vom exersa distingerea după ureche a genurilor, stilurilor și "trucurilor" compozitorilor care au sporit clickbait-ul operelor lor. Evenimentul se va desfășura în cadrul unui grup restrâns. Într-un birou confortabil al SBC din centrul Chișinăului. Va fi un eveniment de suflet!

ANNA VILENSKAYA? CINE ESTE? 
Muzicolog, compozitor, creator al proiectului “Открытый музыкальный лекторий”. Un ghid virtuos al lumii muzicale, autor de prelegeri de popularizare a științei despre muzica diferitelor epoci. Prelegerile Annei au fermecat deja mii de adulți și i-au făcut să se îndrăgostească de muzică: orice prelegere a Annei publicată pe canalul ei de YouTube câștigă sute de mii de vizualizări. Dacă nu ați auzit niciodată de lectorul nostru, aruncați o privire la câteva extrase pentru a vă convinge singuri: va fi interesant.

Chișinău, str. Mitropolitul Petru Movilă, 23/7
850 MDL
+373 22 896 499