ПРЕЗА ДЛЯ ТРЕНЕРА

PreviewImage

6 - 13 iunie va avea loc "PREZENTARE PENTRU TRAINERI" Training intensiv de prezentare + Banca de diapozitive pentru sarcinile formatorilor

Un formator cu slide-uri neglijente este ca un medic în halat murdar sau ca un avocat care întârzie la o ședință. Poate că sunt mari profesioniști, dar nu sunt luați în serios încă din primele minute de cunoaștereю

O prezentare bine concepută ajută în timpul formării și în timpul recrutării următorului grup. Atrage atenția, stabilește dinamica potrivită în cadrul grupului și aduce noi clienți.

O PREZENTARE BUNĂ VĂ UȘUREAZĂ MUNCA

Ieșiți în evidență față de alte programe de formare. Prezentările dvs. atrag atenția. Participanții sunt nerăbdători să înceapă. Ei sunt interesați de programul dumneavoastră. Față de prezentările neglijente ale altor formatori, păreți imediat un învingător.

EXPLICAȚI MATERIALE DIFICILE.

Diagramele, algoritmii și definițiile dvs. sunt clare. Cursanții primesc informațiile în porții mici și asimilează mai ușor noile cunoștințe. Punctele importante sunt imediat evidente. Iar structura corectă ajută la descompunerea chiar și a celor mai complexe concepte. Acest lucru face ca învățarea să fie mult mai eficientă.

RECRUTAȚI URMĂTOARELE GRUPURI

Faceți fotografii, postați-le pe facebook și transmiteți-le prietenilor. O prezentare bună te face să vrei să te înscrii la următorul curs. Documentele dvs. sunt păstrate și servesc drept reclamă pentru activitatea dvs.

"SĂ FACI UN PREȘEDINTE COOL E COMPLICAT ȘI COSTISITOR"

Suntem de acord! Pregătirea dumneavoastră poate dura ore întregi, ceea ce înseamnă că în prezentarea dumneavoastră vor fi multe slide-uri. Orice designer ar cere o mulțime de bani pentru o astfel de muncă. Și va trebui să plătiți în plus pentru fiecare modificare și revizuire... Dacă faci singur slide-urile, îți va lua mult timp. Și, să fim sinceri, este puțin probabil ca prezentarea ta să provoace un efect wow.

Dar ce se întâmplă dacă aveți o bancă de diapozitive din care puteți alege un șablon pentru orice obiectiv de învățare? Și îl puteți adapta la propriul stil și conținut? De fapt, aceasta este sarcina cu care vă vom ajuta.

BANCA DE DIAPOZITIVE + INTENSIV

Veți primi mai mult de o sută de slide-uri pentru munca dumneavoastră de studiu. Acestea sunt produse semifinite pentru viitoarele slide-uri și handout-uri.

Toate diapozitivele sunt limitate la formare și sunt împărțite în blocuri pentru sarcini specifice: cum să elaborezi o definiție, cum să lucrezi cu un număr diferit de teze, cum să împarți un text continuu în blocuri de sens, cum să vizualizezi o comparație, un algoritm, o organigramă etc.

În cadrul cursului intensiv, vă vom arăta cum să lucrați cu aceste șabloane pentru a le adapta la pregătirea dumneavoastră. Și vom exersa această abilitate în direct. Nu va trebui să vă desenați prezentarea de la zero - veți lucra cu o bancă de slide-uri, selectând storyboard-uri pentru sarcina specifică. Ca urmare, veți putea desena chiar și un curs lung și mare într-un timp realist.

LA CURSUL INTENSIV VEȚI ÎNVĂȚA

  • Cum să concepeți slide-uri pentru o prezentare de formare. Veți învăța cum să realizați zeci de storyboard-uri pentru orice prezentare de formare: definiție, schemă de proces, tabel, corelație de cifre, multe imagini
  • Să pregătiți handout-uri. Lucrarea ta este evaluată și pe baza materialelor pe care le vei preda în timpul și după training. Veți învăța cum să concepeți liste de control, liste de verificare, exerciții și instrucțiuni de sinteză
  • Adăugați interactivitate la procesul de învățare. Veți învăța tehnici simple care fac ca formarea să fie interactivă: cronometre pentru exerciții, coduri qr pentru descărcarea rapidă a materialelor, chestionare, teste

AUTORII CURSULUI

KATYA ȘI IGOR NISENBOIM

Katya și Igor sunt profesioniști în dezvoltarea de prezentări. Timp de 7 ani au învățat persoane care nu sunt designeri cum să facă prezentări. Ei conduc Școala de Comunicare în Afaceri (Moldova), elaborează prezentări de instruire pentru formatori în afaceri și proiectează baze de cunoștințe corporative pentru companii. Ei acordă o atenție deosebită vizualizării semnificațiilor și știu cum să mențină atenția cu ajutorul diapozitivelor. Este co-autor al cărții SlideHacks împreună cu Igor Mann.

Chișinău, ,
-
5338 MDL
+373 228 96 499