Product Management Conference 2023

PreviewImage

Product Management Conference 2023 is on the way pe data de 21 octombrie!

Product Management Conference ne-a demonstrat încă odată cât de interesat este publicul din Republica Moldova de dezvoltarea calitativă a produselor IT.

Energia de la eveniment, feedbackul publicului și contentul extraordinar de actual prezentat ne-a convins că nu trebuie să ne oprim aici.

De aceea, am pus toate informațiile la un loc, am analizat ce nu a mers și unde putem fi mai buni și am pornit lucru la Product Management Conference 2023.

La moment, ne-am concentrat întreaga forță pe comunicare cu viitor speakeri din multiple companii internaționale. Calitatea conținutului prezentat la eveniment, depinde direct de cine va urca pe scenă. De aceea, ne propunem să-i invităm doar pe cei mai buni specialiști din domeniu. Experți care vor împărtăși cu drag tehnicile lor de lucru și expertiza ce pot aduce produsele din Moldova la un nou nivel.

Suntem tare încântați de rezultatele pe care le avem la această etapă și dorim să împărțim acest entuziasm cu tine. Iată de ce, am decis să oferim posibilitatea de a cumpăra primele bilete la eveniment la un preț minim.

Conferința va avea loc pe 21 octombrie, la Tekwill.

Fii primul care își rezervă participare la cel mai tare eveniment de Product Management din Moldova.

  • Last week (1 septembrie - 21 octombrie) - 1500 lei
Chișinău, str. Studenților, 9/11
1500 MDL
+373 22 896 499