Demo Day Program de Accelerare: Antreprenoriat Feminin I & Alumni Day

PreviewImage

Pe 8 decembrie, începând cu ora 16:00, ne dăm întâlnire pentru a marca împreună finalizarea Programului de Accelerare: Antreprenoriat Feminin I.

Timp de trei luni, participantele selectate din cele patru ediții ale Programului de Pre-accelerare: Antreprenoriat Feminin, au avut ocazia să-și îmbunătățească afacerile, să participe la workshop-uri tematice și la trei întâlniri non-formale cu femei de afaceri din Republica Moldova și să beneficieze de mentorat din partea experților și expertelor locale și internaționale în domenii precum: Dezvoltare Produs, Servicii Client, Marketing și Marketing Digital, Vânzări, etc.

În cadrul evenimentului de totalizare, fiecare participantă va avea la dispoziție câte 3 minute pentru a-și prezenta afacerea, realizările și strategia de dezvoltare pentru viitor.

La final de eveniment, participanții și participantele vor fi invitați la una din cele patru zone de networking, unde vor fi abordate subiecte ce țin de Liderism Feminin, Marketing și comunicare, Comerț online și vânzări B2C, Dezvoltarea afacerii și vânzări B2B.

Chișinău, str. Studenților, 9/11
FREE