Atelier | Coroniță de Anul Nou

PreviewImage

Vă așteptăm cu drag pe 10 decembrie la ora 14-00 la un Masterclass "Atelier | Coroniță de Anul Nou"

Se apropie Anul Nou! O sărbătoare luminoasă, luminoasă, cu multă parafernală și tradiții, din care numai bradul de Crăciun merită! Inima se scufundă când se sting luminile și se aprind luminile. 


De fiecare dată când intri în apartament, un zâmbet apare de la sine - fiecare balon, fiecare sclipici îi încălzește existența. În ajunul Anului Nou, sau imediat după el, ne așteaptă miracole. Dar cine creează această atmosferă? Elfi?

De ce să le dăm o parte atât de frumoasă din agitația de dinainte de Anul Nou, cum ar fi pregătirea casei pentru sărbători? O putem face cu propriile noastre mâini!

O coroniță de Crăciun este una dintre cele mai frumoase decorațiuni - faceți din ea un accent pe hol, sau așezați-o pe masa festivă ca un cadru pentru lumânări, sau aveți un loc special pentru ea în bucătărie!

Și în fiecare cameră va fi unică, caldă, dispoziție specială Wreath, făcută de propriile mâini, este un cadou original și unic pentru rude sau prieteni în ajunul Anului Nou! Dăruiești o bucată de sărbătoare și de fiecare dată când te uiți la ea, îți vei aminti de un timp minunat și de faptul că acest lucru este făcut manual, lucrat cu dragoste.

La clasa de masterat vei construi și decora complet o coroniță cu o mulțime de detalii, care va fi pregătită pentru tine de către maestru. În plus, vei învăța baza compoziției oricărui decor și arta decorativă fină - îți va fi foarte utilă pentru decorarea oricărei sărbători Toate materialele incluse (baza pentru coroniță, bile de Crăciun, toate instrumentele, elementele decorative).

Pentru adulți și copii de la 8 ani

Chisinau, str. Pușkin , 12
450 Lei
+37322896499