Secretul feminității în picturile lui Klimt

PreviewImage

Secretul feminității în picturile lui Klimt. Va invitam pe 9 septembrie ora 18-00, pentru o seara neobișnuită. 

Aceasta va avea loc pentru prima dată la Chișinău. Vei picta cu aur pe pânză, acrilic sub îndrumarea artistei, terapeutul artistic Inga Orekhova. La urma urmei, aurul este întotdeauna un lux. Orice lucru făcut din aur sau decorat cu el arată rafinat. 

Clasa noastră de master „Pictură interioară cu potal” vă invită să învățați de la zero cum să creați abstracții magnifice în relief folosind aur. Desigur, potalul nu este un adevărat metal prețios, ci doar o imitație, un înlocuitor al foii de aur, cu care, apropo, Gustav Klimt îi plăcea foarte mult să lucreze. Și ascultați despre istoria picturilor lui Gustav Klimt de la invitatul nostru, cel mai bun ghid din Moldova, Fyodor Evstigneev. Poate că această primă seară va pune bazele unei cunoștințe regulate despre artiști și picturi.

Deci primul nostru erou este Gustav Klimt, artistul pasiunii și al aurului. Un maestru care a iubit femeile și a știut să le înfățișeze în așa fel încât ei înșiși, alți artiști și un public larg să le placă. În această prelegere, vom dezvălui secretul incredibilului atractiv al picturilor lui Klimt și vom afla cum a devenit un simbol al orașului său natal - Viena. O femeie fatală, dragoste, moarte, frici, dar totuși temelia fundațiilor este secretul feminității din picturile lui Klimt...

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 12
580 Lei
+37322896499