Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Eco master-class

PreviewImage

Pe 29 mai la Tucano Coffee va avea loc Eco master class. Evenimentul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-11 ani.

A picta cu vopsea este usor! Ce zici dacă învățăm cum să desenezi imagini folosind plastilină? Dacă îți place această idee, te invităm pe tine și pe copiii tăi la un master class neobișnuit!

Vom sculpta cu mâinile noastre tabloul „Gladiol” al celebrului artist evreu Chaim Soutine. Pe lângă tehnologia neobișnuită, o atmosferă distractivă și creativă, copiii vor fi răsfățați cu delicii de la Tucano Coffee.

La sfârșitul cursului de master, fiecare participant va pleca cu o poză reală care poate fi agățată într-un cadru.

Ramele și alte consumabile sunt incluse în costul lecției. Trebuie doar să vii cu o dispoziție bună!

Durata master-classului: 1h 30 min

Atenție!

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha Event SRL activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment este compania Bisconcert, aceasta își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 


 

Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 91a
300 Lei
+37322896499

Evenimente similare