Velo Hora: Hai să-ntindem hora mare!

PreviewImage

Organizatorii VeloHora 2020 vă invită să participați la o cursă neobișnuită!

În pofida faptului că o parte din restricțiile asociate cu COVID-19 au fost ridicate, cel mai mare eveniment de ciclism din 2020 — VeloHora — cu părere de rău, nu poate fi desfășurat ca de obicei și este amânat pe o perioadă nedeterminată. Cu toate acestea, pe 30 mai, organizatorii oferă celor pasionați de ciclism ocazia să participe la un eveniment, ceea ce poate fi considerat, pe bună dreptate, primul antrenament de primăvară pe scară largă, înainte de VeloHora 2020.

Organizația publică sportivă Sporter îi invită pe toți iubitorii de plimbări lungi cu bicicleta să facă o tură pe ruta viitoarei Velohora 2020. Plimbarea pe biciclete va avea loc sâmbătă, 30 mai, pe următorul traseu:

Piața Marii Adunări Naționale bul. Ștefan cel Mare Viaduct — bul. Dacia — bul. Decebal — bul. Gagarin — str. Albișoara — bul. G. Vieru — str. Calea Orheiului — str. Petricani — str. M. Viteazul — bul. Ștefan cel Mare — Piața Marii Adunări Naționale

Organizatorii menționează că nu este neapărat să se ia startul și să se ajungă la finiș în PMAN: “Arcul din Piața Marii Adunări Naționale este doar un loc de referință, în care dvs. și prietenii dvs. puteți face fotografii ca amintire ca să le postați pe rețelele de socializare. Puteți ieși pe traseu în orice moment al zilei, din orice loc convenabil pentru dvs., dar, cu toate acestea, este important să treceți pe sub arcul din centrul capitalei. În plus, participanții la această plimbare pe bicicletă vor putea să se încălzească după carantină și să facă o tură a străzilor unde va avea loc VeloHora. Și chiar dacă acum nu putem să ne reunim cu toți cicliștii din țară și să pedalăm prin oraș într-o mulțime aglomerată și zgomotoasă, credem că foarte curând va veni ziua în care VeloHora va trece din nou pe străzile Chișinăului!”

Organizatorii vin cu un apel către automobiliștii din capitală și îi roagă ca în această zi să fie mai atenți pe drumuri. Cel mai bine ar fi să coborâți de la volan, să urcați pe biciclete și să participați la o plimbare cu bicicleta.

Important! Atragem atenția participanților asupra faptului că, în această zi, circulația în oraș nu va fi oprită! Prin urmare, este important să respectați regulile de circulație și să aveți grijă de propria siguranță! Organizatorii reamintesc că participanții trebuie să poarte cască și, un lucru deosebit de important în condițiile de astăzi, să respecte distanța recomandată și să nu formeze grupuri mai mari de 3 persoane.

Chișinău, str. Chișinău,