Glodiator Mud Race 2020

PreviewImage

„Glodiator Mud Race” este o cursă extremă în care nu doar că alergi 5 km prin noroi de-a lungul unui traseu dificil. Scopul tău este să ajungi la linia de finiș cu orice preț, depășind toate obstacolele: sârmă ghimpată, zid de anvelope, șanțuri pline cu glod și altele.

Și, din motiv că aceasta va fi deja cea de-a treia ediție a evenimentului, îți sugerăm să nu te aștepți că va fi la fel de ușor ca în anii precedenți. De data aceasta te așteaptă noi provocări și un traseu mai dificil, dar totodată interesant. La cursă poți participa individual, însă dacă dorești să te bucuri de cursă împreună cu prietenii, puteți participa împreună. Adună o echipă din patru persoane la fel de pregătite să treacă prin foc, apă și glod!

Nici tinerii amatori ai sporturilor extreme nu vor fi lăsați deoparte. Organizatorii îi invită pe copii să participe la cea de-a doua ediție a „Kids Glodiator”. În cadrul evenimentului, aceștia se vor putea bucura de un traseu un pic mai lung și de obstacolele mai dificile decât anul trecut, dar și de o mare de adrenalină și noroi, în care se vor putea scălda micuții!

Glodiator Mud Race 2020 TEAM - 1800 Lei

Data desfășurării evenimentului – 19 июля 2020. 
Între orele 8:00 și 14:00. 
Startul cursei la orele 10:00.

Chișinău, str. Schinoasa,
+37379996985
500 Lei