Flori pentru Algernon

PreviewImage

Teatrul de stat pentru tineret „De pe strada Roz” în numele lui Yuri Kharmelin

Un monospectacol individual, bazat pe popularul roman al lui Daniel Keyes, un scriitor american al secolului trecut, pentru care a primit prestigiosul premiu pentru cel mai bun roman al anului.
Dramă (peste 16 ani)

În ceea ce privește conținutul, spectacolul este un gen de ficțiune științifică și, în ceea ce privește semnificația, este o minunată lucrare umană despre strădania eternă a omenirii în bine. Atitudinea societății față de persoanele cu deficiențe mintale, atitudinea celor cu deficiențe mintale față de societate, conexiunea nivelului intelectual și emoțional, a unei persoane și a unei personalități, compasiune, prietenie.

Piesa are tot ceea ce este necesar pentru o vizionare interesantă: dragoste, luptă, sentimente de demnitate, dezvoltare personală, prăbușirea speranțelor și dorința unui final fericit.


Ideea principală a spectacolului nu este un triumf al gândirii științifice. Ea se află în triumful umanității, în dorința de a-și oferi iubirea oamenilor, de a-i face milă de ceilalți, de a ajuta pe cei slabi.


Director de scenă - Yuri Harmelin

Locul desfășurării: Sala de concerte KEDEM, etajul 2, E. Doga 5 (strada pietonală)

Persoane de contact: +37322509602

Ocuparea camerei nu depășește 50%. Măsurile de siguranță sunt obligatorii: măsurarea temperaturii, modul mască, dezinfectanți și controlul asupra respectării distanței sociale.

Chișinău, str. Eugen Doga, 5
150 Lei
+37369625777 | +37376095999