Aici, Moscova

PreviewImage

Un spectacol de arta vorbirii, expresivitate vocală și ritmică,
realizat de Nelly Cozaru
Spectacolul “Aici, Moscova!” de Iulia Pospelova, este o dramă poetică sentimentală, un monolog ritmat energetic, scris cu multă sensibilitate, o narațiune alertă, care va relata publicului spectator povestea dramatică a vieții unicei fiice a lui Stalin – Svetlana Allilueva; povestea unei vieți tragice cu toate ciudățeniile și bulversările ei.

 Nu este o relatare politică, ci o călătorie a unui copil în căutarea neobosită a afecțiunii, a iubirii și a adevărului în mecanismele terorii staliniste, în chiar inima întunericului, în chiar imperiul condus de maleficul său tată. O căutare perpetuă de sine și fuga de umbra tatălui. Tinerii actori – studenții-absolvenți de la AMTAP (clasa – prof. univ., Nelly Cozaru, care semnează și regia spectacolului), vor oferi publicului una dintre cele mai emoționante istorisiri despre relațiile dintre cel mai mare dictator - tiran- călău al omenirii și fiica sa Svetlana - unica persoană pe care a iubit-o cu adevărat.

Scenografie : Irina Gurin - canto, orchestraţie, adaptare muzicală : Diana Văluță - compilație muzică, efecte : Nelly Cozaru, Sandu Dicusar - expresivitatea ritmică : Oleg Mardari - proiecții video: Cristian Oloi - ore limbaj mimico-gestual – Svetlana Gudumac

Traducerea din rusă : Raluca Rădulescu

Durata spectacolului: 1 h 15 min.

Chișinău, str. Alexei Șciusev, 93
150 Lei
+37322238826

Evenimente similare