Citind pentru Auschwitz

PreviewImage

Un spectacol în care vei regăsi maturitatea inocentă pentru că e limpede, de fapt, că iubirea nu se teoretizează: ea se trăiește și-atât!”

„Cititorul este un roman fascinant, de un erotism fremătător, aflat sub semnul iubirii și al misterului, al ororii și compasiunii și având drept fundal peisajul bântuit al Germaniei postbelice”.

Într-un stil de o transparență clasică și folosind tehnica povestirii liniare, romanul lui Bernard Schlink relatează povestea tristă a unei iubiri stranii, întunecată de trecutul politic al Germaniei naziste.

Este tulburătoarea poveste a unei iubiri neobișnuite, dintre un adolescent și o femeie cu douăzeci de ani mai in vârstă. Povestea lor se întrerupe, dar se reia neașteptat după câțiva ani, când tanarul, acum student, își regăsește iubita de altădată judecată pentru faptele comise pe vremea când era supraveghetoare într-un lagăr SS din apropierea Cracoviei.

Romanul a inspirat o ecranizare de succes (cu Ralph Fiennes și Kate Winslet în rolurile principale), care a fost de cinci ori nominalizată la Oscar și la Premiile Bafta și a câștigat un Glob de Aur.
Costume: Cristina Cujba
- Spectacolele se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție antiepidemice.
- Dress Code - Masca!
Atenție! Numărul de locuri este limitat.
Vă așteptăm cu drag și dor, cu aceeași poftă de artă și viață!!!

* Biletele rezervate la telefon trebuie ridicate de la casele teatrului timp de 24 de ore.

Chișinău, str. Alexei Mateevici, 109/1
200 Lei
+37369132746

Evenimente similare