Căldura în Noiembrie

PreviewImage

CALDURA IN NOIEMBRIE - Piesa, relateaza despre  Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul sau de bastina, situat undeva pe litoralul Marii Negre, în Bulgaria, de unde a emigrat, mai bine zis a fugit,acum 40 de ani.

În taverna unde si-a petrecut cei mai frumosi ani ai tineretii, el o întîlneste pe fosta lui iubită, Elena. Pentru a serba aceasta intilnire si a nu fi deranjați de alți clienți, Alex roagă proprietarul ca acesta sa inchidă localul. Rămasi singuri, cei doi incep sa-si depene amintirile.

Aflăm din povestea lor despre împrejurările în care s-au iubit și s-au despărțit, calvarul prin care a trecut Elena și pretul pe care l-a avut de plătit ea pentru fuga lui Alex. Martori la toata povestea aceasta sunt doar proprietarul cârciumii, un Tânăr care a mostenit acest local de la tatal sau, împreună cu iubita sa, o Tânără energică și ambițioasă, care vrea cu tot dinadinsul să emigreze împreună ci alesul inimii în America. Două cupluri, două povesti. Aceleași probleme, aceleași întrebări...fără răspuns. 

Chișinău, bd. Grigore Vieru, 11
100 - 800 Lei
+37379233833 | +37322233833