Manifest - Spectacol Concert (30.03)

PreviewImage

Pe 30 martie la ora 18:00 Media Show Grup prezintă spectacolul- concert MANIFEST pe scena Palatului Național “Nicolae Sulac”.

  • Dramă misterioasă 16+
  • Eroul Principal: Nicu Țărnă
  • Compozitor: Elias Tadeus 
  • Regizor: Ioana Isac

Un format absolut nou în Republica Moldova care îmbină armonios scenografia, muzica și teatrul cu grafica digitală, demonstrând gama largă a posibilităților omului în strânsă legătură cu tehnologiile moderne.

Împreună cu eroul principal, rolul căruia va fi interpretat de cântărețul și actorul de teatru NICU ȚĂRNĂ parcurgeți un drum lung și încâlcit al experienței, încercărilor și redescoperirii propriilor puteri. Spectatorii vor avea parte de o experiență artistică unică, cu prestații scenice de excepție care vor zgudui conștiința. 

În proiect s-au implicat artiști dornici de a se manifesta diferit și de a veni cu tendințe noi în lumea teatrală. Dramaturgia este creată în strânsă colaborare cu Teatrul Fără Nume. Împreună cu Mihaela Popescu, Cătălina Cazacu, Nicoleta Zghibarță și Cristina Lungu, spectatorii vor redescoperi literatura română așa cum nu au mai cunoscut-o până acum. Coregrafii Alexandra Soşnicova și Serghei Golovnea au pregătit o serie de numere coregrafice inedite pentru a reda starea și emoția proiectului prin dans. Programul artistic va fi acompaniat de orchestra live, ce va interpreta melodiile compozitorului Elias Tadeus. Linia sonoră a spectacolului este formată din compoziții inspirate din traseul literar al proiectului. 

  • Organizatori: Media Show Grup și Moldova Concert
  • Partener: Teatrul Fără Nume
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
350 - 750 MDL
+373 22 896 499