Premiera spectacolului: Despre eternitate

PreviewImage

Ce știi despre veșnicie? Despre ceea ce căutăm și sperăm toată viața noastră? Ce știți despre iubire? Pe 19 octombrie, Teatrul Evreiesc de Tineret "DOR" va prezenta în premieră romanul "Despre eternitate". Vă invităm să fiți primii care vor vedea povești noi, care cu siguranță vor rezona în inima voastră!

Noua producție a teatrului "DOR" este formată din patru povești despre un sentiment neschimbător care te inspiră și te inspiră, te face să te simți jenat sau mândru, să râzi și să te întristezi în același timp. Sunt povești despre iubire. Atât de diferite, dar atât de vitale.


Aici nu veți găsi eterna tragedie de dragoste la care sunt atât de îndrăgiți clasicii noștri. Aici veți găsi personaje simple și sincere, în care toată lumea se va recunoaște. Până la urmă, poveștile din nuvela "Pe vecie" sunt povești vii și reale, selectate pentru dumneavoastră cu dragoste.


Piesa face parte din proiectul Teatrului Evreiesc de Tineret "DOR", a cărui misiune principală este de a uni într-un format neașteptat cultura și valorile poporului evreu. Livrările teatrului sunt povești simple, vitale și foarte aproape de orice inimă, povești trăite de oameni reali.


Directorul teatrului: Yakov Gribinenko

Chișinău, str. Eugen Doga, 5
+373 22 896 499
200 MDL