Regatul de Gheață RU (13:00)

PreviewImage

Invităm copiii și părinții la un show multimedia interactiv "Regatul de Gheață" interpretat în limba rusă, pe data de 5 ianuarie, la ora 13:00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău.

Regatul de gheață –  incredibil, fabulos, unic în felul său un show pentru întreaga familie!

Amploarea producției, aventuri, acrobații, decor fabulos, muzică și coregrafie modernă interpretată de peste 30 de actori– prezintă spectatorilor o adevărată atmosferă a săbătorilor de iarnă!

Miracolele sub formă de efecte speciale și momente interactive în care oaspeții participă la o serie de evenimente fantastice, încântă copiii și impresionează adulții!

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.

    Atenție! Copiii sub 5 ani au acces gratuit fiind ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.

    De la 5 ani, pentru copii este nevoie să fie procurat bilet de acces.


Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
200 - 400 Lei
+37322896499