Magia Revelionului RO (13:00)

PreviewImage

Invităm copiii și părinții la un show multimedia interactiv "Magia Revelionului" interpretat în limba română, pe data de 3 ianuarie, la ora 13:00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău.

Show incredibil pentru copii la care fiecare spectator poate deveni participant.

Aici fiecare va primi o baghetă interactivă cu care va dirija evenimentele pe ecran, astfel ajutând eroii basmului. Cu ajutorul acestei baghete micii spectatori vor muta obiecte, vor chema fulgii de zăpadă și vor împodobi pomul de Crăciun îpreună cu personajele spectacolului!

Categorie de vârstă: 3+

Acesta reprezintă un format nou de show pentru copii, interesant, amabil cu personaje tradiționale.

Acțiunile au loc atât în scenă, cât și pe ecran, astfel creând o imersiune completă în aventura revelionului.

Personajele principale: Fecioara Zăpezii și Iepurașul însorit, merg în căutarea lui Baba Yaga, care a furat scrisori pentru Moș Crăciun. Eroii, împreună cu copiii, vor face tot posibilul să returneze scrisorile și să-l întâlnească pe Moș Crăciun! Nu au o sarcină ușoară, așteaptă o întâlnire cu Poștașul, Regele, Omul de Zăpadă și altele.

Acest show poate fi atât educativ și interesant pentru cei mici, cât și pentru copii mai mari

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.

    Atenție! Copiii sub 5 ani au acces gratuit fiind ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.

    De la 5 ani, pentru copii este nevoie să fie procurat bilet de acces.
Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
200 - 400 Lei
+37322896499