Povestea lui Moș Crăciun (17.12)

PreviewImage

Cumpără Bilete și vină împreună cu copilașii sâmbătă, 17 Decembrie 2022, ora 11:00 la Spectacolul Tematic de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Povestea lui Moș Crăciun” 

Jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

În perioada sărbătorilor de iarnă când magia plutește în aer și noi toți îl așteptăm pe Moș Crăciun am pregătit pentru copiii dstră un spectacol de animație plin de feerie.

Povestea unei Povești reprezintă încă o peripeție a lui Moș Crăciun alături de Fulguța, Clounella, Morcovel și cei mai bravi ajutori ai Moșului – spiridușii.

Clounella este cea care cu nerăbdare îl așteaptă pe Moș Crăciun în ospeție pentru ca el să-i spună o poveste dar momentul este tulburat de șotiile lui Gogonel.

Gogonel cel năzbâtios care perturbează ordinea, liniștea și mersul normal al unor fapte oriunde s-ar afla. Din această cauză el este alungat de la sărbătoare.

Cel mai neobișnuit personaj al acestei povești este Morcovel – un om de zăpadă foarte drăguț și care iubește la nebunie îmbrățișările.

Prețul Biletelor: 120, 150 și 180  lei.

Chisinau, Eminescu, 55
150 - 180 Леев
+37322896499