Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

3 + Cristina pe frecvența iubirii

PreviewImage

Pe data de 21 și 22 mai, la Teatrul Studio Geneza Art, va avea loc spectacolul 3 + Cristina pe frecvența iubirii

Spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii” este o istorie a 3 bărbați, foști colegi de școală care au rămas prieteni în viață și care au format o tradiție de-a lungul anilor de a se aduna regulat la un pahar de vorbă. De această dată întâlnirea are loc în apartament la Iura – de profesie fizician dar care nu a reușit să se bucure de o mare recunoaștere a meritelor sale, cu excepția faptului că a rămas fidel pasiunii pentru tranzistoare. Ceilalți doi sunt Nicu – om de afaceri care își înșală regulat soția și Relu – dealer de mașini, care nu-și înșală regulat soția.

Totul ar fi fost bine, ca de obicei, dacă Iura nu ar fi tăinuit de ei faptul că a invitat la cină vechea lor iubire din anii de studenție, Cristina.

Așadar, după aproape 20 de ani de la absolvire cei trei o vor revedea pe cea de care au fost îndrăgostiți. Cu excepția faptului că despre invitata surpriză știe doar Iura. Cum vor reacționa Nicu și Relu și cum va fi împărțit mărul discordiei, urmează să aflați, cunoscându-le secretele tăinuite după cortina anilor.

Regie și scenografie: Daniela Burlaca

În Roluri: Iura – Iurie Gologan

Nicu – Nicu Țurcanu

Relu – Viorel Cozma

Cristina – Cristina Trînbaci

Adaptat după un scenariu de film.

Atenție! Spectacolul va fi prezentat în limba română.

Chișinău, str. Alexei Mateevici, 109/1
21 Mai - 19:00
250 - 300 Lei
+37369132746