Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Un bărbat a venit la o femeie

PreviewImage

Pe data de 27 mai, la Teatrul Dramatic Rus de Stat A. Cehov din Chișinău, va avea loc spectacolul Un bărbat a venit la o femeie

Piesa lui Semyon Zlotnikov „Un bărbat a venit la o femeie” a fost scrisă în ultimul sfert al secolului trecut și de atunci, practic, nu părăsește scena multor țări.

Formațiile sociale se prăbușesc, imaginea lumii se transformă, tehnologiile moderne ne schimbă înțelegerea timpului și spațiului, dar cel mai puternic interes pentru ceea ce se întâmplă între un bărbat și o femeie, în modul în care relațiile cele mai apropiate se dezvoltă, se dezvoltă și devin , rămân de neevitat.

Luminozitatea aparentă a acestei piese este înșelătoare și poate, prin urmare, o încercare de a pune în aplicare textul pe diverse scene se dovedește a fi de nesuportat până când îți dai seama de profunzimea și complexitatea intenției autorului, împreună cu personajele ambigue.

În această piesă, dorul de ideal este asaemănător cu intonația cehoviană a Irinei, („Trei surori”) care se grăbește în orașul fericirii ei! Aceasta nu este o altă poveste de dragoste dintr-o serie de comploturi melodramatice, cu propriul „sfârșit fericit”, ci dorința de a ne păstra, înțelegerea noastră despre sensul vieții, datoria, grija, tandrețea, devotamentul față de familie, unde toți vreau să mă simt iubit, protejat, necesar...

Dragi spectatori!
Vă rugăm să nu întârziați!

Intrarea în parter după începerea spectacolului este interzisă! Persoanele întârziate sunt rugate să urce în liniște pe balcon și să se așeze în timpul pauzei în funcție de biletele achiziționate.
Mulțumim pentru înțelegere!

Atenție! Spectacolul va fi prezentat în limba rusă.

Cumpără bilet
Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 75
27 Mai - 18:30
70 - 150 Lei
+37322896499
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
70
lei
100
lei
130
lei
150
lei
Indisponibil

lei

lei

Nici un loc selectat
0 bilete
0 l.