Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Iepure alb sau „Când toată lumea nu este acasă”

PreviewImage

Pe data de 15 mai, la Teatrul Dramatic Rus de Stat A. Cehov din Chișinău, va avea loc spectacolul Iepure alb sau „Când toată lumea nu este acasă”

Eroul principal al poveștii este Elwood Dowd. Acesta are 47 de ani și locuiește împreună cu sora sa. Cel mai bun prieten al acestuia este un iepure de 2 metri, pe care nimeni nu îl vede, înafară de el. Sora acestuia încearcă să o căsătorească pe fiica sa mai mare, însă prezența unchiului cu toate particularitățile lui ciudate, îi ruinează planurile. Când și-a irosit nervii, aceasta decide să îl ducă pe Elwood la azilul de nebuni. Următorul amic al iepurelui devine medicul șef al spitalului de bolnavi.

Sunt o mulțime de evenimente neprevăzute, ceea ce face să pară că personajele participă într-un marathon. Dramaturgul Mary Chase, și regizorul Dmitry Koev se întreabă: „De cât de mult are nevoie o persoană pentru a fi fericit într-o lume nebună? Poate înțelegeți? .. „Reprezentația a fost nominalizată pentru „Cea mai bună interpretare dramatică a anului” la premiul național de teatru“ Unitem - 2020”.

Atenție! Spectacolul va fi prezentat în limba rusă.

Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 75
70 - 150 Lei
+37322896499