Iubirea interzisă

PreviewImage

Această piesă ridică o temă care a îngrijorat întotdeauna sufletele tuturor. Tema iubirii, în sensul căreia există un zid de netrecut.

Aceasta este o referință la marea piesă "Romeo și Julieta" al lui Shakespeare. Două inimi tinere și iubitoare care se străduiesc una pentru cealaltă nu au ocazia să bată una lângă alta din cauza vrăjmășiei dure a taților familiilor. Desigur, Pușkin are toate acestea într-o formă mai blândă.

Povestea este caldă și tandră, dar în această producție am exagerat relația dintre tați - Berestov și Muromsky, ceea ce creează o presiune suplimentară asupra tinerilor eroi Liza și Alexei. Întreaga atmosferă a spectacolului pare să le blocheze, așezându-se după gratii pe paturile lor. Cele două turnuri din care vorbesc părinții și apoi urcă în ele ca în celule - acestea sunt simboluri ale acelor cadre care există în mintea lor și din care nu pot pleca.

Există mai multe scene explicite în piesă, deci limita de vârstă a spectatorilor noștri este de peste 16 ani. Am folosit costume stilizate, muzică rock, coregrafie modernă, ceea ce oferă un nou sunet acestei piese.

Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 75
70 - 150 Lei
+37376095999 l +37376779993