Muzicanţii din Bremen

PreviewImage

Laureat la nominalizarea „Cea mai bună performanță pentru copii” la Premiul Național de Gală Unitem 2020! Muzical în 2 acte bazat pe basmul fraților Grimm.

Spectacolul nostru este un basm cunoscut tuturor din copilărie despre aventurile unui tânăr vesel trubadur și al prietenilor săi - Măgar, câine, pisică și cocoș.

Directorul piesei a editat piesa, adăugând personaje și câteva episoade noi pentru a face povestea bogată și interesantă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Piesa este un musical în 2 acte pline de cântece și numere coregrafice. Peisajul și costumele sunt cât mai aproape de personaje animate, de desene animate, vor prinde literalmente viață pe scenă.

Un nou personaj va apărea în basmul nostru - Doamna de onoare, datorită care va uni două inimi iubitoare ale Prințesei și Trubadurului. În drumul spre fericire, eroii se vor întâlni cu tâlharii și Șeful, detectivul ingenios și garda regală, care în niciun caz nu vor să o elibereze pe prințesă din cușca de aur și tutela regelui.

Grație acestui spectacol prezentat de Teatrul rus Cehov, copii vor învăța că prietenia te ajută să depășești orice obstacol.

Acțiunea spune despre principalul lucru din viață - prietenia reală, bunătatea și dragostea vă vor ajuta să găsiți o cale de ieșire din orice situație a vieții. Și, bineînțeles, veți auzi celebrele piese „Nu este nimic mai bun în lume”, „Serenada Trobatorului” și altele interpretate de artiști ai Teatrului Cehov.

Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 75
50 - 90 Lei
+37378403403