Anacondaz în Chișinău

PreviewImage

În exclusivitate,  pentru prima data la Chișinău, va veni Anacondaz. Pe data 5 mai, ora 18:00, la MOLDEXPO. 

.Anacondaz – legendele scenei alternative, care și-au creat propriul gen de „power rap”. Muzica lor este o simbioză a sunetului de chitară, rcuvinte îndrăznețe și refrenuri melodice.

Timp de 13 ani, băieții au înregistrat peste o sută de piese, inclusiv proiecte comune cu Noize MC, „Sharp” și „kiss-kiss”, au susținut sute de concerte în Rusia și în străinătate și, cel mai important, s-au adunat în jurul lor, o comunitate de fani super, emisiuni live și emo puternic.

„Anacondaz: The Essentials” este un program care a încorporat cele mai faimoase și mai tari piese Anacondaz.

Aceste concerte sunt cadoul perfect pentru fanii care cunosc versurile pe de rost și o mare oportunitate pentru noii ascultători de a se familiariza cu atmosfera unică care predomină la spectacolele live ale trupei. Atât acelea, cât și cele „Principale” vor fi amintite mult timp.

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 


Cumpără bilet
Chișinău, str. Ghioceilor, 1
5 Mai - 18:00
+37322896499
450 Lei
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
General Access
5 Mai 2023Vineri, 18:00
450 lei
0
0l.

Evenimente similare