Ecstatic Dance - Africa

PreviewImage

Pe data de 8 octombrie la Yogago Chisinau Ciocana va avea loc "Ecstatic Dance - Africa"

Bună ziua suflet, vă invităm la Ecstatic Dance - Africa.
Pentru toți cei care sunt aproape de Africa

Dansurile încinse, țipetele primare și sentimentul de tribalism, ritmurile africane hipnotice, vocea deșertului nesfârșit, înecat într-un apus de soare portocaliu.

Dansul extatic este practica dansului liber, spontan. Nu există "bine" sau "rău" în dans - aveți libertatea totală de a vă exprima. Mișcându-se pe diferite muzici, se trăiește, "dansând" paleta diferitelor stări și emoții. În timp ce dansezi, poți intra într-o stare de transă sau de extaz fără stimulente sau dopaj.

Aceste practici pot fi numite cu siguranță spirituale: prin mișcarea corpului și eliberarea minții, dansatorii găsesc unitatea cu sufletul lor - sursa de inspirație și posibilitățile umane nelimitate.

Ne așteaptă o surpriză:

  • Să desenăm desene rituale africane unul pe celălalt (fața ca o hartă a lumii)
  • Călătorie de dans șamanic
  • Ceremonia Tea Party

Pictura pe față este o reîncarnare. Africanii se caracterizau printr-un model aspru și natural, armonios în simplitatea sa. Acest lucru nu este făcut pentru decorare, ci pentru a găsi o nouă formă de sine, capabilă să întreprindă o călătorie.

Nu se învață nicio mișcare, nu este necesară nicio pregătire specială și nu există restricții de vârstă, sex sau credință.

Redarea DJ Steve, ghid pentru practicarea Ecstatic Dance. @petrovstiv

"De la un moment dat a devenit ceva mai mare, insondabil și inexplicabil atingând cu frumusețea mult așteptată. O atingere de atenție și corp, o atingere de atenție și atenție, corp și sex, emoții și atenție, gândurile mele și corpul partenerului meu, gândurile partenerului meu și corpul meu..."

Data: 08.10 Sâmbătă
Ora: 17:00-21:00

Schimbul de energie:
Înainte de eveniment - 450 lei
În ziua evenimentului - 550 lei
Pentru membrii clubului - 400 / în ziua evenimentului - 500 lei
Pentru oaspeții din Ucraina donație de intrare

Vă rugăm să vă rezervați în avans pentru a vă asigura că spațiul este plin, dar nu supraaglomerat.

Locurile sunt limitate!

Codul vestimentar: Haine lejere pentru dans, care nu te deranjează să te uzi de vopsea, bijuterii strălucitoare. Puteți aduce atributele pe care le doriți pentru a completa seara!

Adresa: Studio YOGAGO - Mihai Sadoveanu 18/1
Înscrieți-vă prin telefon: 067236313/(69) 877807

Chisinau, str. Mihail Sadoveanu , 18/ 1
400 - 550 Lei