The Voyage of Doctor Dolittle

PreviewImage

 Povestea aventurilor excentricului veterinar John Doolittle, care știe să vorbească cu animalele. Animalele de companie devin prietenii apropiați și tovarășii săi în cele mai imprevizibile fapte.

 Dr. John Doolittle este un medic veterinar cu un cadou rar pentru comunicarea cu animalele. După moartea iubitei sale soții, Dolittle este închisă complet din lumea exterioară și devine pustnic, refuzând să interacționeze cu oamenii. Odată, când regina Victoria însăși se întoarce la medic pentru ajutor, el trebuie totuși să părăsească pereții refugiului său pe termen lung. Regina caută un leac rar pentru o boală mortală, pe care numai curajoasa Dolittle o poate obține.

 Împreună cu o companie de ajutoare fidele - Paulie papagalul, Kevin veverița, Betsy girafa, Chi-Chi gorila, Yoshi ursul polar, Elliot și Elsie maimuțele, Plympton păunul și un tânăr veterinar ucenic pe nume Tommy - medicul pornește într-o călătorie riscantă spre o insulă îndepărtată pentru a ajunge un fruct rar care va salva viața reginei. Pe parcurs, se vor confrunta cu încercări și confruntări periculoase cu inamicul de multă vreme Blair Mudfly, dar Dolittle și prietenii săi nu intenționează să renunțe în fața dificultăților.

Limba - Ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 Lei