Chemarea străbunilor

PreviewImage

 Câinele cu numele Back este răpit și dus din California însorită în nordul sălbatic. Bek este cumpărat pentru un ham de poștă: astfel își începe călătoria de mari încercări și aventuri. 

 Un film frumos și interesant pentru întreaga familie, bazat pe romanul eponim de Jack London. Împreună cu câinele fermecător, eroii naturii nordice sunt descoperiți de eroii lui Harrison Ford, Dan Stevens, Omar C, Karen Gillan.

Sfârșitul secolului al XIX-lea, înălțimea papurii de aur. Câinele amabil și inteligent Înapoi este un animal de companie nepăsător al unui judecător înstărit din California. Viața fericită a lui Beck se întoarce cu capul în jos când cade în capcana de escroci care îl duc literalmente până la capetele lumii - în Yukonul înzăpezit. Back devine un nou venit al echipei de câini, făcând cunoștință mai întâi cu legile ambalajului. Este capturat de ciclul aventurilor nordice incredibile, unde se va confrunta atât cu pericolele cruzimii sălbatice, cât și cu cele umane. Câinele curajos va avea dușmani înjurați și un bun prieten - un vechi rătăcitor cu o soartă dificilă, John Thornton. Călătorind prin nordul frumos, dar aspru, Beck descoperă o lume întreagă unde trebuie să-și aleagă locul.

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 - 150 Lei