Planificarea operațională și organizarea echipei de lucru

PreviewImage

„Manager” e mai mult un verb, decât substantiv. Răspunde, salvează, ajută, ia decizii și, cel mai important, deleghează și monitorizează.

Dar întotdeauna vine un moment când fluxul de sarcini de efectuat inundă capul managerului.

Atenție nu mai e destulă, iar drept rezultat vin deadline-urile depășite, iar relațiile cu „situația” și clienții este ruptă.

Superiorul nu mai e în stare să controleze situația, iar în loc de management sistematic el trece la regimul de „lichidare a incendiilor”. În cele din urmă, activitatea afacerii este perturbată totalmente

Acest training vă va ajuta să faceți ordine în totalitatea de sarcini și să transformați managementul operațional în unul sistematic. Asta va economisi cea mai importantă resursă pe care o dețineți - energia intelectuală.

În program:
- Cum sistematizăm fluxul de informație astfel încât să nu scăpăm nimic?
- Cum „decompoziționăm” fluxul de informație într-un algoritm clar de activități?
- Cum structurizăm sarcinile astfel încât să putem identifica care dintre ele sunt primare?
- Cum descriem sarcinile angajaților astfel încât la final să obținem rezultatul dorit?
- Cum coordonăm lucrul întregii echipe astfel încât fiecare să înțeleagă ce are de făcut?
- Cum setăm sistemul de monitorizare astfel încât să reușim să coordonăm acțiunile atunci când mai e timp de salvat situația?

Cum se desfășoară online-trainingurile la SBC:
Vă simțiți ca și cum ați fi comunicat în realitate
Online-trainingul se desfășoară în timp real. Îl vedeți și îl auziți pe trainer, îi vedeți prezentarea și adresați întrebări imediat ce apar. Limităm numărul de participanți până la 20 ca să fim siguri că îi auzim pe toți.

Izolare cu folos pentru carieră
Ascultați trainingul stând acasă sau la birou. Nu pierdeți timp pentru drum. Și cel mai important - nu stați degeaba izolați pe canapea, ci asimilați noi cunoștințe care vă vor fi de folos.

Real - Time Training, nu Webinar
De ce un webinar obișnit nu este un mod eficient de instruire? Pentru că de cele mai multe ori participanții îl ascultă „pe fundal”, făcând paralel altceva. Noi instruim altfel. Nu permitem deconectarea sunetului și a camerei, astfel încât fiecare participant să fie implicat la maxim. Toți cei care încearcă „să se facă că ascultă” îi excludem din conferință.

Format: lucru practic la calculatoare

Înregistrare

Chișinău, ,
3390 - 8120 Lei
+37376095999 | +37378583133