Privé Fashion Events

PreviewImage

Privé Fashion Events Ed. V îți aduce cea mai tare provocare a sezonului!

Într-o lume ghidată de rațiune, venim sa te provocam la emoții. Privé Fashion Events te așteaptă pe data de 31 octombrie, în cadrul Fashion Expo, unde 16 designeri te vor cuceri cu cele mai proaspete creații de toamnă/iarnă și te vor învălui într-o poveste de nedescris. Lasă-ți toate gândurile după ușă și pătrunde în lumea senzațiilor. Privé te provoacă să trăiești în culori, în sunete, în instincte.

Descoperă o galaxie nouă a subconștientului unde trecutul, prezentul și viitorul dansează într-un ritm Deliric.

1. Viggo by Cătălin Botezatu - este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeaşi măsură, emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz.

2. Ariadna by Diana Voevuțki - Străbătută cu fir de pasiune, colecția “Feelings” îmbracă femeia într-o adiere de poveste.

3. Malliny - Finețe, gingășie și multă feminitate - acestea sunt caracteristicile unei rochii made by Malliny.

4. Fortuna Sisters -  Colecția de seară ''Delirium'' Toamnă/Iarnă 2019/2020 are o sursă de inspirație atipică și fascinantă deopotrivă, și anume jocul de lumini și umbre proiectat în lamelele ciupercilor.

5. Florentino Delure - Unicitatea ne reprezintă, atribuie atitudine ținutei tale!

6. Cotton Moldova -  Brandul autohton care transformă orice idee în realitate: de la pijamale personalizate până la sacouri și paltoane made-to-measure.

7. Nude Collection -  este brandul de haine care creează ținute de seară pentru femei. Texturile prețioase, paietele și dantela stând la baza creațiilor elegante.

8. Plattoni -  este un brand care aduce pe piața autohtonă haine în stil eclectic – elegante, feminine și pe alocuri cu elemente sport-casual.

9. Sandro Livv -  ”The luxury of italian tailoring”. Locul unde veți putea experimenta veritabila sartorie italiană.

10. Rodica Nicov - Unul din punctele forte ale acestui brand este felul său unic de a crea anume acea ținută care te-ar face să te simți unică și excentrică!

11. Yamamay -  Lansat în anul 2001, Yamamay a devenit unul din brandurile italiene lideri, în lenjerie intimă și costume de baie, dezvoltând o rețea cu peste 700 de magazine în toată lumea.

12. MiaBella - combină un stil feminin și elegant plin de rafinament , street office, cu senzualitatea rochiilor vaporoase create pentru a genera emoție.

13. DiLerry - este un brand autohton oficial înregistrat în Moldova, lansat în 2016 - axat pe delicatețe și rafinament, bazându-se pe stofe selecte combinate cu elemente de dantelă franceză care îi evidențiază individualitatea.

14. Boxing House - categoria articolelor sport, creat din pasiune pentru sport!

15. Andaleya - minimalism, rafinament și eleganță!

16. 2Coat - combinații perfecte de materiale de calitate, din fibre naturale sau în amestec, și un design modern, axat pe îndeplinirea cerințelor unui stil de viață urban.

Va fi staniu…

Va fi excentric…

Va fi filosofic… dar fără îndoieli va fi memorabil!

Chișinău, str. Ghioceilor, 1