Магию Чисел

PreviewImage

Vă invităm pe 16 decembrie, la ora 15-00, la "Magia Numerelor".

Ceea ce numai oamenii nu fac pentru a înțelege dacă sunt pe drumul cel bun... Așa funcționează lumea: oamenii au tendința de a crede în destin, mai ales în momentele cruciale ale vieții sau în perioada în care nu este clar cum să acționeze mai departe. Cineva crede că fiecare este scriitorul vieții sale, iar cineva este sigur că este destinat unui anumit drum și găsește confirmarea acestui lucru ghicind în zațul de cafea sau plonjând în studiul personalității sale și chiar a datei de naștere.

Și dacă, într-adevăr, fiecare dintre noi este purtătorul unui cod individual? Dacă destinul unei persoane depinde de un set de anumite numere? Sună ca ceva fantastic, dar exact despre asta vorbește știința Xiuzai. Haideți să plonjăm împreună cu voi în lumea energiei numerelor și să încercăm să înțelegem dacă data nașterii poate într-adevăr să "programeze" destinul unei persoane.

Sub îndrumarea unor maeștri certificați ai științei Xiutsai, Mini MBA în coaching de afaceri, autori de jurnale interactive pentru copii, mentorii dumneavoastră Vasili și Inna Kozhemyakiny.

Vă așteaptă cele mai sincere și mai vesele DISCUȚII ale codului vieții dvs. în funcție de data nașterii.

În limba rusă

Chisinau, str. Pușkin , 12
+373 228 96 499
420 MDL