Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

„Cheile destinului”

PreviewImage

Pe 12 și 26 octombrie, în Studioul de artă „Șapte flori ale fericirii” va avea loc un joc de coaching „Cheile destinului”.

Dacă există o cheie, ușa se va deschide!

Cât timp poți trăi prin stres și schimbări semnificative în viață și în afaceri și să nu rezolvi problema?! Vă invităm pe 12 octombrie la 18-30 să profitați de o șansă unică și de un instrument care vă va ajuta să înțelegeți cum să mergeți mai departe și să găsiți puterea și resursele pentru a trăi.

Un astfel de instrument este jocul de coaching transformațional „Keys of Destiny” - schimbă soarta și o face mai bună și, cel mai important, ajută la gestionarea mai conștientă și mai echilibrată a oricăror situații de viață.

Acest joc extinde conștientizarea, întărește stima de sine, sporește încrederea, reconfigurează gândirea, împinge granițele, adaugă resurse, aduce sentimente, încurajează acțiunea.

Jocul te va ajuta să găsești o soluție la orice situație/sarcină/problemă și să înțelegi cel mai scurt mod de a-ți realiza obiectivele și ideile.

Participarea la joc ajută la:

  • „Keys of Destiny” este exact instrumentul care va ajuta.
  • Schimbă-ți destinul și fă-l mai bun
  • Privește problema/ situația/ întrebarea ta din punct de vedere pozitiv și negativ.
  • analizați relațiile cauzale care v-au condus în această situație.
  • întocmește un plan de acțiune pas cu pas etc.

Jocul este jucat de 6 până la 12 persoane.
Gazda jocului este un Energy Coach, un expert în depășirea unei situații de criză, un practicant de joc și autoarea programelor de coaching Zhanetta Simonenko.

Înregistrare pentru datele selectate:
12 octombrie la 18-30-450l
26 octombrie ora 18-00-450l

Chisinau, str. Pușkin , 12
+37369757779
450 Lei

Evenimente similare