Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Marea degustare de Rose. Vin și muzică Live

PreviewImage

Pe parcursul serii toți participanții vor avea posibilitatea să participe la o degustare în orb cu peste 10 vinuri Rosé monosoi din R.Moldova. Degustarea în orb presupune că participantul nu știe cine produce vinul, cât costă, nu vede nici sticla, nici eticheta, astfel nimic din cele menționate nu-i poate influența nota acordată. Participantul se conduce doar după propriile gusturi.

Cine poate veni? - Toți cei care au cea mai mică tangeță cu vinul, iar pentru că suntem în Moldova, adică toată lumea. Nu trebuie să fii un degustator profesionist, tot de ce este nevoie să știi la degustare,te învățăm noi. Pentru noi cât și pentru vinificator contează părerea publicului larg. Vrem să răspundem la întrebarea: „Ce vin place consumatorului din R.Moldova?”

Ce vinuri participă la degustare? – În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să degustați peste 10 vinuri Rose monosoi. Vinuri de la cramele mici și mari, nume noi sau deja cu renume pe piața autohtonă

BONUS: Pe parcursul serii vom avea parte de gustări asociate vinului oferite de Summit Events și cea mai bună pizza oferită de partenerul nostru, VINO PIZZA & WINE. Iar pentru ca și seara să prindă nuanțe de ROSÉ, ne vom delecta cu vocea suavă Anastasiei Jantîc

Degustarea, aprecierea și premierea vinurilor va avea loc live prin intermediul telefoanelor mobile.

3(TREI) vinuri ce vor aduna cele mai multe puncte, vor primi diplome și cupa VINADOR. Iar participanții, premii de la crame și organizatori.

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 15
+37322808705
300 Lei