Despre creier pe înțelesul adolescenților

PreviewImage

Informațiile serioase și dificile din domeniul neurobiologiei pot fi explicate simplu și ușor unui adolescent. Mai mult ca atât, acestea pot fi experimentate pe propiul corp (creier).

Mai multe despre program:

Abilitatea de concentrare. Abilitatea de învățare. Abilitatea de gândire critică. Abilitatea de a formula legătura cauză-efect... În vârsta adolescentină toate aceste abilități se creează rapid și natural. La maturitate,însă, creearea unui sinaps (legătură dintre neuroni) nou este o sarcină dificilă. Și chiar aproape imposibilă din punct de vedere fiziologic.

- La acest curs vom discuta despre procesele cognitive și vom încerca să le stimulăm cu ajutorul unor exerciții speciale. Vom analiza cum influențează gadgeturile capacitatea de concentrare, cum creierul studiază informația și ce e de făcut pentru ca datele cele mai importante și dificile să fie reținute mai eficient.

-  Participanții vor înțelege cum funcționează atenția, memoria, imaginația și logica. Se vor aprofunda în studierea mecanismelor neuronale, vor afla despre neuromediatoare, hormoni și impulsuri neurologice. Puțin probabil că asta li se va povesti la școală sau la universitate.


Acest curs e o posibilitate extraordinară de „a aduna creierul la un loc” înainte de noul an școlar.

Curs cu prezență fizică

- Pentru adolescenți de 12-16 ani

- Câte o lecție pe saptămână, marți, timp de 5 săptămâni

- Lecții de la 15:30 până la 18:00

-  Maxim 12 persoane în grup

- Organizatorul cursului: SBC Kids + Nisendor


 Rezervați un loc la curs pe pagina.

Chișinău, str. Mitropolitul Petru Movilă, 23/7
-
+37379400756 | +37378403403
3100 Lei