Și Soarele e o stea

PreviewImage

 Pragmatica Natasha Kingley este fiica imigranților jamaicani care se confruntă cu o deportare de urgență din Statele Unite și are doar 24 de ore pentru a împiedica expulzarea familiei sale.

 Chiar ziua în care Natasha încearcă cu disperare să anuleze decizia instanței, o întâlnire neașteptată o confruntă cu romanticul Daniel. Va putea o fată sceptică să-și reziste sentimentele și soarta în sine?

 Natasha Kingsley a crescut pe cărți de astronomie, așa că nu crede decât ce se poate dovedi. Fiica unor părinți iubitori care s-au întâlnit din întâmplare cu mulți ani în urmă și nu s-au despărțit de atunci, Natasha nu crede în dragoste la prima vedere ... până când nu-l întâlnește pe înaltul visător Daniel pe stradă. Tipul este convins că cunoștința lor nu este întâmplătoare și va câștiga inima rațiunii Natasha într-o singură zi.
 Din păcate, aceasta este ultima zi pentru Natasha la New York, deoarece ea și familia ei se confruntă cu deportarea. Din curiozitate și simpatie reciprocă, fata este de acord să-i ofere lui Daniel o șansă. Acum, în doar 24 de ore, nu numai că trebuie să salveze viitorul întregii familii, ci și să se ocupe de părerile sale despre iubire, care încep să se schimbe în cel mai neoportun moment.

Limba - Ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 Lei