РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
August
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Ticăloasele
SOON
filme
13 august

 Penny învață să crească bărbați pentru milioane, luând lecții de seducție de la frumoasa Josephine. Ambele escroace complotează o vânătoare pentru un milionar IT ingenuu.

FeelMuzeu: Open-air cinema
filme
15 august

Serile de vară sunt lungi și domoale. Uneori nici nu mai știi cu ce să le umpli. Muzeul Național de Istorie a Moldovei vine cu o soluție! Vara asta, în fiecare sâmbătă seara te poți așeza pe iarba moale din curtea muzeului și la umbra stelelor poți viziona un film de excepție.

Dacă aş rămâne
filme
12 august

 Dacă aş rămâne este un film dramatic, în rolul lui Chloe Grace Moretz, în creștere. Miya este o tânără fată frivolă, care este cu adevărat interesată doar de muzică. Este norocoasă, are un talent muzical real. 

Central Intelligence
filme
12 august

Bob era cel mai nepopular student din școală. Colegii lui de clasă l-au numit „pierzător”, în mod constant tachinat și adesea agresat brutal. 

Și Soarele e o stea
SOON
filme
13 august

 Pragmatica Natasha Kingley este fiica imigranților jamaicani care se confruntă cu o deportare de urgență din Statele Unite și are doar 24 de ore pentru a împiedica expulzarea familiei sale.

Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

Elysium
20 iulie

 Elysium este un thriller american de sci-fi regizat de Neil Blomkamp („District 9”) despre diviziunea totală a umanității în două caste din secolul XXII.

  În secolul XXII, societatea va fi împărțită în două grupuri: oameni norocoși bogați care trăiesc într-o stație spațială prosperă și prosperă, numită Elysium, creată, apropo, cu mâinile omului și cu tovarășii săraci, sortiți să-și petreacă viața pe un Pământ ruinat, murdar și suprapopulat. Și aici nu este lipsit de politică: pe Elysium, un oficial guvernamental puternic și fără compromisuri - ministrul Delacorp (Jodie Foster) - conduce o politică anti-migrație destul de dură, protejând în orice fel puritatea stației spațiale și nu lăsând vizitatorii să vină de pe Pământ. Pierdătorul pământean Max (Matt Damon) intră în dificultate și acceptă să participe la o operațiune mortală, a cărei dezvăluire reușită nu numai că își va salva viața, ci va rezolva și problema ecuației drepturilor pământenilor și a locuitorilor din Elysium. Va salva Max umanitatea de separare?

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Data și timpul:
Anul:2013
Genul:Științifico-fantastic / Acțiune
Regizor:Neill Blomkamp
Bilete:75 - 150 Lei
Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori