21 Bridges

PreviewImage

 Ofițerul de poliție Andre Davis are încredere să investigheze uciderea a opt polițiști care au murit în lupta împotriva traficanților de droguri. Pentru a-i prinde pe criminali, decide să închidă toate podurile din Manhattan și să blocheze insula.

 Complotul se concentrează pe ofițerul de poliție Andre Davis, care este deosebit de crud cu legiuitorii. Într-o noapte este chemat la locul unei crime groaznice. Doi bărbați - Ray și Michael - au vrut să jefuiască traficanții de droguri și să ia 30 de kilograme de cocaină, dar planurile lor au fost încălcate: erau mult mai multe substanțe și, dintr-o dată, polițiștii au ajuns la depozit. Tirul a început, în urma căruia au fost uciși opt polițiști.

 Andre decide să-i prindă cu orice preț pe răufăcători. Frankie vine la salvare - un coleg din departamentul de control al drogurilor. Eroii au doar câteva ore, iar Andre decide să-l blocheze complet pe Manhattan, astfel încât criminalii să nu scape. El poruncește să blocheze toate podurile care leagă insula de continent. Vă vor ajuta astfel de măsuri drastice?

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 - 150 Lei