РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
August
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Ticăloasele
SOON
filme
13 august

 Penny învață să crească bărbați pentru milioane, luând lecții de seducție de la frumoasa Josephine. Ambele escroace complotează o vânătoare pentru un milionar IT ingenuu.

FeelMuzeu: Open-air cinema
filme
15 august

Serile de vară sunt lungi și domoale. Uneori nici nu mai știi cu ce să le umpli. Muzeul Național de Istorie a Moldovei vine cu o soluție! Vara asta, în fiecare sâmbătă seara te poți așeza pe iarba moale din curtea muzeului și la umbra stelelor poți viziona un film de excepție.

Dacă aş rămâne
filme
12 august

 Dacă aş rămâne este un film dramatic, în rolul lui Chloe Grace Moretz, în creștere. Miya este o tânără fată frivolă, care este cu adevărat interesată doar de muzică. Este norocoasă, are un talent muzical real. 

Central Intelligence
filme
12 august

Bob era cel mai nepopular student din școală. Colegii lui de clasă l-au numit „pierzător”, în mod constant tachinat și adesea agresat brutal. 

Și Soarele e o stea
SOON
filme
13 august

 Pragmatica Natasha Kingley este fiica imigranților jamaicani care se confruntă cu o deportare de urgență din Statele Unite și are doar 24 de ore pentru a împiedica expulzarea familiei sale.

Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

21 Bridges
19 iulie

 Ofițerul de poliție Andre Davis are încredere să investigheze uciderea a opt polițiști care au murit în lupta împotriva traficanților de droguri. Pentru a-i prinde pe criminali, decide să închidă toate podurile din Manhattan și să blocheze insula.

 Complotul se concentrează pe ofițerul de poliție Andre Davis, care este deosebit de crud cu legiuitorii. Într-o noapte este chemat la locul unei crime groaznice. Doi bărbați - Ray și Michael - au vrut să jefuiască traficanții de droguri și să ia 30 de kilograme de cocaină, dar planurile lor au fost încălcate: erau mult mai multe substanțe și, dintr-o dată, polițiștii au ajuns la depozit. Tirul a început, în urma căruia au fost uciși opt polițiști.

 Andre decide să-i prindă cu orice preț pe răufăcători. Frankie vine la salvare - un coleg din departamentul de control al drogurilor. Eroii au doar câteva ore, iar Andre decide să-l blocheze complet pe Manhattan, astfel încât criminalii să nu scape. El poruncește să blocheze toate podurile care leagă insula de continent. Vă vor ajuta astfel de măsuri drastice?

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Data și timpul:
Anul:2019
Genul:Acțiune / Thriller
Regizor:Brian Kirk
Bilete:75 - 150 Lei
Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori