РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
August
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Ticăloasele
SOON
filme
13 august

 Penny învață să crească bărbați pentru milioane, luând lecții de seducție de la frumoasa Josephine. Ambele escroace complotează o vânătoare pentru un milionar IT ingenuu.

FeelMuzeu: Open-air cinema
filme
15 august

Serile de vară sunt lungi și domoale. Uneori nici nu mai știi cu ce să le umpli. Muzeul Național de Istorie a Moldovei vine cu o soluție! Vara asta, în fiecare sâmbătă seara te poți așeza pe iarba moale din curtea muzeului și la umbra stelelor poți viziona un film de excepție.

Dacă aş rămâne
filme
12 august

 Dacă aş rămâne este un film dramatic, în rolul lui Chloe Grace Moretz, în creștere. Miya este o tânără fată frivolă, care este cu adevărat interesată doar de muzică. Este norocoasă, are un talent muzical real. 

Central Intelligence
filme
12 august

Bob era cel mai nepopular student din școală. Colegii lui de clasă l-au numit „pierzător”, în mod constant tachinat și adesea agresat brutal. 

Și Soarele e o stea
SOON
filme
13 august

 Pragmatica Natasha Kingley este fiica imigranților jamaicani care se confruntă cu o deportare de urgență din Statele Unite și are doar 24 de ore pentru a împiedica expulzarea familiei sale.

Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

Overcomer
19 iulie

Antrenorul de baschet John Harrison pierde toți jucătorii într-o singură zi. Din cauza închiderii singurei fabrici din oraș, familiile lor își pierd locul de muncă și pleacă. Acum, John trebuie să antreneze echipa de fond...

 Eroul lucrează la o școală creștină, își antrenează echipa și vrea să câștige campionatul de stat la baschet în sezonul viitor. Cu toate acestea, visele sale se destramă atunci când cea mai mare întreprindere se închide și îi concediează pe toți angajații. Oamenii încep să părăsească orașul cu copiii, numărul studenților este redus brusc, iar echipa de baschet se desparte. Bugetul școlii scade și el, așa că conducerea solicită lui Harrison să-și asume o dublă îndatorire și să antreneze echipa de fond. Ioan nici nu are în vedere alergarea unui sport, dar este de acord cu speranța. El află apoi că „echipa” este formată dintr-un singur alergător - o fată, Hannah, care are astm.

 Harrison începe să-l antreneze pe student, ajutând-o să depășească dificultățile, să creadă în ea însăși și să facă imposibilul, în ciuda tuturor problemelor. El știe că părinții Hannei au murit de mult și trăiește cu bunica ei Barbara. Dar, odată ajuns într-un spital, John îl întâlnește pe Thomas, un bătrân orb cu diabet. După ce a vorbit cu el, antrenorul își dă seama că acesta este tatăl Hannei. De ce a ascuns-o bunica? Poate Hannah să reușească să alerge?

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Data și timpul:
Anul:2019
Genul:Dramă
Regizor:Alex Kendrick
Bilete:75 - 150 Lei
Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori