Overcomer

PreviewImage

Antrenorul de baschet John Harrison pierde toți jucătorii într-o singură zi. Din cauza închiderii singurei fabrici din oraș, familiile lor își pierd locul de muncă și pleacă. Acum, John trebuie să antreneze echipa de fond...

 Eroul lucrează la o școală creștină, își antrenează echipa și vrea să câștige campionatul de stat la baschet în sezonul viitor. Cu toate acestea, visele sale se destramă atunci când cea mai mare întreprindere se închide și îi concediează pe toți angajații. Oamenii încep să părăsească orașul cu copiii, numărul studenților este redus brusc, iar echipa de baschet se desparte. Bugetul școlii scade și el, așa că conducerea solicită lui Harrison să-și asume o dublă îndatorire și să antreneze echipa de fond. Ioan nici nu are în vedere alergarea unui sport, dar este de acord cu speranța. El află apoi că „echipa” este formată dintr-un singur alergător - o fată, Hannah, care are astm.

 Harrison începe să-l antreneze pe student, ajutând-o să depășească dificultățile, să creadă în ea însăși și să facă imposibilul, în ciuda tuturor problemelor. El știe că părinții Hannei au murit de mult și trăiește cu bunica ei Barbara. Dar, odată ajuns într-un spital, John îl întâlnește pe Thomas, un bătrân orb cu diabet. După ce a vorbit cu el, antrenorul își dă seama că acesta este tatăl Hannei. De ce a ascuns-o bunica? Poate Hannah să reușească să alerge?

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 - 150 Lei