РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
August
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Ticăloasele
SOON
filme
13 august

 Penny învață să crească bărbați pentru milioane, luând lecții de seducție de la frumoasa Josephine. Ambele escroace complotează o vânătoare pentru un milionar IT ingenuu.

FeelMuzeu: Open-air cinema
filme
15 august

Serile de vară sunt lungi și domoale. Uneori nici nu mai știi cu ce să le umpli. Muzeul Național de Istorie a Moldovei vine cu o soluție! Vara asta, în fiecare sâmbătă seara te poți așeza pe iarba moale din curtea muzeului și la umbra stelelor poți viziona un film de excepție.

Dacă aş rămâne
filme
12 august

 Dacă aş rămâne este un film dramatic, în rolul lui Chloe Grace Moretz, în creștere. Miya este o tânără fată frivolă, care este cu adevărat interesată doar de muzică. Este norocoasă, are un talent muzical real. 

Central Intelligence
filme
12 august

Bob era cel mai nepopular student din școală. Colegii lui de clasă l-au numit „pierzător”, în mod constant tachinat și adesea agresat brutal. 

Și Soarele e o stea
SOON
filme
13 august

 Pragmatica Natasha Kingley este fiica imigranților jamaicani care se confruntă cu o deportare de urgență din Statele Unite și are doar 24 de ore pentru a împiedica expulzarea familiei sale.

Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

The Shack
8 iulie

 Ecranizarea romanului filosofic și religios de William Paul Young despre experiența comunicării umane cu Dumnezeu, în rolul principal îl recunoaștem pe Sam Worthington.  Mack Philips a avut totul pentru a se simți fericit: meserie preferată, soție bună, copii.

 Împreună cu familia sa, Mack pleacă într-o vacanță la pădure, pentru a trăi în poala naturii printre munți. Desigur, nimeni nu și-a imaginat că călătoria le va schimba întreaga viață. Fiica cea mai mică a domnișoarei a dispărut în lumina largă a zilei, pur și simplu a murit. Poliția și voluntarii au venit să o caute pe fată, care găsesc o colibă abandonată în pădure, iar în ea se află haine sângeroase și amprente care indică faptul că fata se lupta pentru viața ei. Dar nu a fost posibil să-i găsească trupul. Au trecut patru ani de la tragedie. Mack găsește o scrisoare în căsuța de e-mail. Cineva necunoscut îl invită în coliba unde a găsit hainele sângeroase ale fetei și semnează misterios invitația - „Tată”. Eroul se va aventura să meargă în acest loc?

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Data și timpul:
Anul:2017
Genul:Dramă / Film fantastic
Regizor:Stuart Hazeldine
Bilete:75 - 150 Lei
Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori